Laden...

Rechtbank Gelderland

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksOrganisatie > Rechtbanken > Rechtbank Gelderland

Het coronavirus, wat betekent dit voor de rechtbank Gelderland?

Contact met de rechtbank

De rechtbank Gelderland behandelt met ingang van maandag 11 mei 2020 weer meer zaken in fysieke aanwezigheid van procespartijen en verdachten.

Vanaf 1 december 2020 bent u verplicht in de publieke ruimten van de rechtbank een mondkapje te dragen. Neemt u een eigen mondkapje mee. In de zittingszalen hoeft u als u zit geen mondkapje te dragen.

Toegang pers en publiek

Publiek is welkom, maar er is maar beperkt ruimte in de zittingszalen.
Hier leest u hoe u zich kunt aanmelden.

Bent u journalist en wilt u informatie over (het bijwonen van) een zaak of uitspraak? Stuur team communicatie dan minimaal 24 uur voor de aanvang van de zitting een mail.

 

Contact

Openingstijden

Alle locaties van de rechtbank zijn tijdelijk beperkt toegankelijk vanwege het coronavirus

Telefoon

088 - 361 20 00

De telefooncentrale van de rechtbank Gelderland is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8 uur in de ochtend tot 5 uur in de middag.

Bezoekadres Arnhem

Walburgstraat 2-4
6811 CD Arnhem
Plan uw route (google.nl)

Bezoekadres Zutphen

Martinetsingel 2
7201 DT Zutphen
Plan uw route(google.nl)

Bezoekadres Apeldoorn

Stationsstraat 104
7311 MJ Apeldoorn
Plan uw route (google.nl)
Let op: geen informatiebalie

Bezoekadres Nijmegen

Oranjesingel 56
6511 NW Nijmegen
Plan uw route (google.nl)

Mailen met de Rechtspraak

Om uw vertrouwelijke gegevens te beschermen, verzendt de Rechtspraak mail via een beveiligd platform (ZIVVER).

Arrondissement

Werk- en rechtsgebied rechtbank Gelderland 

Bekijk rechtbank Gelderland van binnen.

Nieuws rechtbank Gelderland  Nieuws rechtbank Gelderland

 

 

Man uit Apeldoorn schuldig aan oplichting via Marktplaats en FacebookMan uit Apeldoorn schuldig aan oplichting via Marktplaats en Facebookhttps://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Gelderland/Nieuws/Paginas/Man-uit-Apeldoorn-schuldig-aan-oplichting-via-Marktplaats-en-Facebook.aspxZutphen30-11-2020 23:00:00De rechtbank veroordeelt een 31-jarige man uit Apeldoorn voor het meerdere malen plegen van oplichting. <p>De rechtbank veroordeelt een 31-jarige man uit Apeldoorn voor het meerdere malen plegen van oplichting. Hij krijgt een voorwaardelijke celstraf van 4 maanden. Daarnaast moet hij een taakstraf van 100 uur uitvoeren. </p>
Trio uit Zutphen krijgt celstraffen voor handel in harddrugsTrio uit Zutphen krijgt celstraffen voor handel in harddrugshttps://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Gelderland/Nieuws/Paginas/Trio-uit-Zutphen-krijgt-celstraffen-voor-handel-in-harddrugs.aspxZutphen29-11-2020 23:00:00De rechtbank veroordeelt 2 mannen van 27 en 29 jaar oud en een 24-jarige vrouw uit Zutphen tot celstraffen. Het trio zat samen in een dealersnetwerk en handelde in harddrugs.<p>De rechtbank veroordeelt 2 mannen van 27 en 29 jaar oud en een 24-jarige vrouw uit Zutphen tot celstraffen. Het trio zat samen in een dealersnetwerk en handelde in harddrugs.</p>
Rechtbank schorst voorlopige hechtenis verdachte fatale mishandeling Arnhem Rechtbank schorst voorlopige hechtenis verdachte fatale mishandeling Arnhem https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Gelderland/Nieuws/Paginas/Rechtbank-schorst-voorlopige-hechtenis-verdachte-fatale-mishandeling-Arnhem-.aspxArnhem25-11-2020 23:00:00De rechtbank heeft vandaag de voorlopige hechtenis geschorst van 1 van de verdachten in zaak van de fatale mishandeling op 28 oktober 2020. Dit betekent dat ook hij onder hele strenge voorwaarden naar huis mag. <p><strong>De rechtbank heeft vandaag de voorlopige hechtenis geschorst van 1 van de verdachten in zaak van de fatale mishandeling op 28 oktober 2020. Dit betekent dat ook hij onder hele strenge voorwaarden naar huis mag. </strong></p>

Vraag en antwoord

 

Kan ik bij de rechtbank terecht met vragen?

Op deze site vindt u al veel informatie over de rechtbank. Vindt u uw antwoord niet, of wilt u persoonlijk advies? Inhoudelijk kan de rechtbank niet op uw persoonlijke (juridische) vraag ingaan. U kunt wel op werkdagen terecht bij de informatiebalie.

Hoe kan ik een document voor het buitenland laten legaliseren?

Een apostille of legalisatie kunt u krijgen bij de informatiebalie van de rechtbank Gelderland.

Kan ik bij de rechtbank juridisch advies krijgen?

De rechtbank is onafhankelijk en mag daarom geen juridisch advies geven. Dit zou haar onafhankelijkheid schaden. Neem voor vragen op juridisch gebied contact op met een juridisch adviseur.