Laden...

Rechtbank Gelderland

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksOrganisatie > Rechtbanken > Rechtbank Gelderland

Contact

Openingstijden

Alle locaties van de rechtbank zijn tijdelijk beperkt toegankelijk vanwege het coronavirus. Pers en publiek moeten zich vooraf aanmelden. U bent in de publieke ruimten van de rechtbank verplicht een mondkapje te dragen. Neem een eigen mondkapje mee.

Telefoon

088 361 20 00

De telefooncentrale van de rechtbank Gelderland is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8 uur in de ochtend tot 5 uur in de middag.

Bezoekadres Arnhem

Walburgstraat 2-4
6811 CD Arnhem
Plan uw route (google.nl)

Bezoekadres Zutphen

Martinetsingel 2
7201 DT Zutphen
Plan uw route(google.nl)

Bezoekadres Apeldoorn

Stationsstraat 104
7311 MJ Apeldoorn
Plan uw route (google.nl)
Let op: geen informatiebalie

Bezoekadres Nijmegen

Oranjesingel 56
6511 NW Nijmegen
Plan uw route (google.nl)

Mailen met de Rechtspraak

Om uw vertrouwelijke gegevens te beschermen, verzendt de Rechtspraak mail via een beveiligd platform (ZIVVER).

Arrondissement

Werk- en rechtsgebied rechtbank Gelderland 

Bekijk rechtbank Gelderland van binnen.

Nieuws rechtbank Gelderland  Nieuws rechtbank Gelderland

 

 

Tot 6 jaar gevangenisstraf voor onder meer de productie amfetamine en MDMATot 6 jaar gevangenisstraf voor onder meer de productie amfetamine en MDMAhttps://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Gelderland/Nieuws/Paginas/Tot-6-jaar-gevangenisstraf-voor-onder-meer-de-productie-amfetamine-en-MDMA.aspxArnhem14-4-2021 22:00:00De rechtbank veroordeelt een 60-jarige man uit Arnhem en een 44-jarige man uit Wageningen voor de productie van amfetamine en MDMA. Het duo maakte zich ook schuldig aan het samen plegen van voorbereidingshandelingen voor de productie hiervan. <p>De rechtbank veroordeelt een 60-jarige man uit Arnhem en een 44-jarige man uit Wageningen voor de productie van amfetamine en MDMA. Het duo maakte zich ook schuldig aan het samen plegen van voorbereidingshandelingen voor de productie hiervan. De rechtbank legt hen gevangenisstraffen op van respectievelijk 6 en 4,5 jaar. Een 32-jarige Arnhemmer was ook bij de voorbereidingen betrokken. De rechtbank veroordeelt hem tot een celstraf van 21 maanden. </p>
Man uit Winterswijk de cel in voor misbruikMan uit Winterswijk de cel in voor misbruikhttps://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Gelderland/Nieuws/Paginas/Man-uit-Winterswijk-de-cel-in-voor-misbruik.aspxZutphen12-4-2021 22:00:00De rechtbank veroordeelt een 64-jarige man uit Winterswijk tot een celstraf van 14 maanden, waarvan 7 maanden voorwaardelijk. Daarbij moet de man een schadevergoeding van 2 duizend euro aan het slachtoffer betalen. <p>De rechtbank veroordeelt een 64-jarige man uit Winterswijk tot een celstraf van 14 maanden, waarvan 7 maanden voorwaardelijk. Daarbij moet de man een schadevergoeding van 2 duizend euro aan het slachtoffer betalen. De man pleegde in een periode van ongeveer 3,5 jaar meerdere keren ontuchtige handelingen met een minderjarige jongen. </p>
5 jaar gevangenisstraf voor explosiepoging en bedreiging Kerkdriel5 jaar gevangenisstraf voor explosiepoging en bedreiging Kerkdrielhttps://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Gelderland/Nieuws/Paginas/5-jaar-gevangenisstraf-voor-explosiepoging-en-bedreiging-Kerkdriel.aspxArnhem12-4-2021 22:00:00De rechtbank veroordeelt een 21-jarige man uit IJsselstein tot een gevangenisstraf van 5 jaar voor een explosiepoging en voor bedreiging. <p><strong>De rechtbank veroordeelt een 21-jarige man uit IJsselstein tot een gevangenisstraf van 5 jaar voor een explosiepoging en voor bedreiging.</strong><strong>  </strong></p>

Vraag en antwoord

 

Kan ik bij de rechtbank terecht met vragen?

Op deze site vindt u al veel informatie over de rechtbank. Vindt u uw antwoord niet, of wilt u persoonlijk advies? Inhoudelijk kan de rechtbank niet op uw persoonlijke (juridische) vraag ingaan. U kunt wel op werkdagen terecht bij de informatiebalie.

Hoe kan ik een document voor het buitenland laten legaliseren?

Een apostille of legalisatie kunt u krijgen bij de informatiebalie van de rechtbank Gelderland.

Kan ik bij de rechtbank juridisch advies krijgen?

De rechtbank is onafhankelijk en mag daarom geen juridisch advies geven. Dit zou haar onafhankelijkheid schaden. Neem voor vragen op juridisch gebied contact op met een juridisch adviseur.