Laden...

Rechtbank Gelderland

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksOrganisatie > Rechtbanken > Rechtbank Gelderland

Contact

Openingstijden

Alle locaties van de rechtbank zijn tijdelijk beperkt toegankelijk vanwege het coronavirus. Pers en publiek moeten zich vooraf aanmelden. U bent in de publieke ruimten van de rechtbank verplicht een mondkapje te dragen. Neem een eigen mondkapje mee.

Telefoon

088 361 20 00

De telefooncentrale van de rechtbank Gelderland is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8 uur in de ochtend tot 5 uur in de middag.

Bezoekadres Arnhem

Walburgstraat 2-4
6811 CD Arnhem
Plan uw route (google.nl)

Bezoekadres Zutphen

Martinetsingel 2
7201 DT Zutphen
Plan uw route(google.nl)

Bezoekadres Apeldoorn

Stationsstraat 104
7311 MJ Apeldoorn
Plan uw route (google.nl)
Let op: geen informatiebalie

Bezoekadres Nijmegen

Oranjesingel 56
6511 NW Nijmegen
Plan uw route (google.nl)

Mailen met de Rechtspraak

Om uw vertrouwelijke gegevens te beschermen, verzendt de Rechtspraak mail via een beveiligd platform (ZIVVER).

Arrondissement

Werk- en rechtsgebied rechtbank Gelderland 

Bekijk rechtbank Gelderland van binnen.

Nieuws rechtbank Gelderland  Nieuws rechtbank Gelderland

 

 

Celstraf voor steekincident bungalowpark DoornspijkCelstraf voor steekincident bungalowpark Doornspijkhttps://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Gelderland/Nieuws/Paginas/Celstraf-voor-steekincident-bungalowpark-Doornspijk.aspxZutphen8-4-2021 22:00:00De rechtbank veroordeelt een 63-jarige man uit Polen tot 4 jaar celstraf omdat hij in juli 2020 op een bungalowpark in Doornspijk met een mes een huisgenoot in de buik heeft gestoken.<p><strong>De rechtbank veroordeelt een 63-jarige man uit Polen tot 4 jaar celstraf omdat hij in juli 2020 op een bungalowpark in Doornspijk met een mes een huisgenoot in de buik heeft gestoken.</strong></p>
Inhoudelijke behandeling strafzaak fatale mishandeling 73-jarige Arnhemmer op 13 en 14 aprilInhoudelijke behandeling strafzaak fatale mishandeling 73-jarige Arnhemmer op 13 en 14 aprilhttps://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Gelderland/Nieuws/Paginas/Inhoudelijke-behandeling-strafzaak-fatale-mishandeling-73-jarige-Arnhemmer-op-13-en-14-april.aspxArnhem6-4-2021 22:00:00De rechtbank behandelt op 13 en 14 april in Arnhem de strafzaken van 5 jongeren, die worden verdacht van betrokkenheid bij de fatale mishandeling van een 73-jarige man uit Arnhem. De rechtbank behandelt alle zaken achter gesloten deuren<p>De rechtbank behandelt op 13 en 14 april in het Paleis van Justitie in Arnhem de strafzaken van 5 jongeren, die worden verdacht van betrokkenheid bij de fatale mishandeling van een 73-jarige man uit Arnhem in oktober 2020. De rechtbank behandelt alle zaken achter gesloten deuren.  </p>
6 jaar cel voor poging tot doodslag in Arnhems café6 jaar cel voor poging tot doodslag in Arnhems caféhttps://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Gelderland/Nieuws/Paginas/6-jaar-cel-voor-poging-tot-doodslag-in-Arnhems-cafe.aspxArnhem5-4-2021 22:00:00De rechtbank veroordeelt een 31-jarige man uit Arnhem voor poging tot doodslag en voor het in bezit hebben van een vuurwapen en munitie. <p><strong>De rechtbank veroordeelt een 31-jarige man uit Arnhem voor poging tot doodslag en voor het in bezit hebben van een vuurwapen en munitie. De rechtbank neemt de eis van de officier van justitie over en legt de man een gevangenisstraf van 6 jaar op.</strong></p>

Vraag en antwoord

 

Kan ik bij de rechtbank terecht met vragen?

Op deze site vindt u al veel informatie over de rechtbank. Vindt u uw antwoord niet, of wilt u persoonlijk advies? Inhoudelijk kan de rechtbank niet op uw persoonlijke (juridische) vraag ingaan. U kunt wel op werkdagen terecht bij de informatiebalie.

Hoe kan ik een document voor het buitenland laten legaliseren?

Een apostille of legalisatie kunt u krijgen bij de informatiebalie van de rechtbank Gelderland.

Kan ik bij de rechtbank juridisch advies krijgen?

De rechtbank is onafhankelijk en mag daarom geen juridisch advies geven. Dit zou haar onafhankelijkheid schaden. Neem voor vragen op juridisch gebied contact op met een juridisch adviseur.