Laden...

Conservatoir beslag

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Limburg > Regels en procedures > Conservatoir beslag

Specifiek voor de rechtbank Limburg

Op verzoeken tot het leggen van conservatoir beslag wordt zo snel mogelijk beslist. Als het verzoek tot het leggen van conservatoir beslag voor 10.00 uur is ingeleverd, dan zal in het algemeen, wanneer het verlof wordt verleend, het verleende verlof diezelfde dag uiterlijk om 14.00 uur afgegeven worden voor grosse.

Beslagrekesten dienen in enkelvoud ingediend te worden en bij voorkeur digitaal via Beslagrekest digitaal indienen. Als een aanvulling op het verzoek nodig is, wordt de advocaat daarover schriftelijk of per mail geïnformeerd. Na gegeven aanvulling wordt op het verzoek uiterlijk de volgende werkdag vóór 14.00 uur beslist. Ingeval het beslagverzoek zo bijzonder spoedeisend is dat behandeling sneller of anders dan hiervoor vermeld moet plaatsvinden, dient de advocaat zo spoedig mogelijk telefonisch contact op te nemen met de behandelend griffier om e.e.a. af te stemmen.

Voor spoedzaken buiten reguliere kantoortijden zie het protocol spoedzaken voorlopige voorzieningen en beslag (pdf, 6,7 KB).

 

 

Landelijk

De rechtbank Limburg hanteert de landelijke beslagsyllabus (pdf, 599,2 KB).