Laden...

Gerechtsgebouw Eindhoven van binnen

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbanken > Rechtbank Oost-Brabant > Gerechtsgebouw Eindhoven van binnen

Welkom bij rechtbank Oost-Brabant, locatie Eindhoven

Hieronder wordt kort beschreven wat u bij uw bezoek aan rechtbank Oost-Brabant, locatie Eindhoven kunt verwachten.

  • Als u het gebouw bent binnengekomen, komt u terecht bij de veiligheidscontrole. Voor de veiligheid van iedereen in het gebouw wordt hier uw tas en kleding gecontroleerd. Dit gebeurt aan de hand van deze huisregels.
    Net zoals dat op luchthavens gebeurt, is er een scanapparaat voor bagage en een personen-detectiepoortje. Op aanwijzing van een beveiligingsmedewerker moet u uw tas en andere losse spullen in een bakje doen. Ook alle voorwerpen die metalen onderdelen hebben, moeten in een bakje (zoals laptops, mobiele telefoons en sleutels). Deze bakjes gaan daarna op een lopende band door de scanner. Uzelf moet door een detectiepoortje. Na het poortje kunt u uw spullen weer van de band halen.
  • Na de controle gaat u door een draaideur en daarna u linksaf.
  • Aan uw linkerhand vindt u de centrale informatiebalie, waar u terecht kunt voor informatie, het afgeven van stukken en andere administratieve zaken.
  • Rechts is er een gang. Na tien meter is er aan de linkerkant van de gang een toiletblok. Aan het einde van de gang treft u de bodebalie aan. Hier meldt u zich en de bode vertelt u bij welke zaal/ruimte u precies moet zijn.
  • Aan weerszijden van de gang zijn de zittingszalen en zittingsruimten waar de zittingen plaatsvinden. Nadat u bij de bodebalie bent doorverwezen neemt u plaats in de wachtruimte bij de juiste zaal. De bode geeft aan wanneer de zaak start en wijst u de weg in de zittingszaal.