Laden...

Livestreamverbinding voor belangstellenden in strafzaak diefstal opbrengst festival Hrieps

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Zeeland-West-Brabant > Nieuws > Livestreamverbinding voor belangstellenden in strafzaak diefstal opbrengst festival Hrieps
Middelburg, 12 oktober 2021

Op dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 21 oktober 2021 behandelt de rechtbank Zeeland-West-Brabant de strafzaak van 8 personen die worden verdacht van betrokkenheid bij de diefstal van de opbrengst van het festival Hrieps in 2019. De inhoudelijke behandeling start om 09:00 uur.  

Informatie voor belangstellenden

Belangstellenden kunnen de zitting alle dagen volgen via een Skype livestream. Aanmelden hiervoor kan via bezoekers.zwb@rechtspraak.nl. Het is verboden om beeld- en geluidsopnames te maken van de livestream.

Informatie voor de pers

Journalisten die als schrijvende pers aanwezig willen zijn bij de zitting hoeven zich niet aan te melden. Indien een journalist de zaak via de Skype livestream wil volgen, kan contact opgenomen worden met persvoorlichting.zwb@rechtspraak.nl.

Journalisten die beeld- en/of geluidsopnames willen maken van de zitting dienen zich een werkdag voorafgaand aan de zitting, uiterlijk om 14:00 uur, aan te melden via persvoorlichting.zwb@rechtspraak.nl

Uitspraken