Laden...

Digitaal toezicht op Wsnp-zaken

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksCiviel > Insolventierecht > Digitaal toezicht op Wsnp-zaken

 Onderhoud en storingen actueel

Pilot Wsnp-zaken

Vanaf eind december beproeven enkele bewindvoerders digitaal communiceren met de rechtbanken Rotterdam, Midden-Nederland en Zeeland-West-Brabant. Zij nemen deel aan de pilot Wsnp-zaken. Via het beveiligde webportaal Mijn Rechtspraak wisselen deze Wsnp-bewindvoerders en de rechtbanken digitaal gestructureerde informatie uit over een zaak.

In de loop van 2020 volgen bij een positieve evaluatie van de pilot ook andere rechtbanken. Zij gaan dan professionele Wsnp-bewindvoerders uitnodigen om digitaal gestructureerde informatie uit te wisselen met de rechtbank.

Mijn Rechtspraak Toezicht Wsnp

Als de rechtbank u heeft uitgenodigd om deel te nemen aan de pilot, kunt u als bewindvoerder inloggen op Mijn Rechtspraak. Daar kunt u:

  • verslagen indienen volgens het Recofa-model.
  • verzoeken inzien.
  • beslissingen van de rechter-commissaris inzien.
  • berichten ontvangen en versturen.

Vraag en antwoord

Hoe vraag ik een eHerkenningsmiddel aan?

Voor digitaal communiceren met de Rechtspraak in Wsnp-zaken heeft u een eHerkenningsmiddel met betrouwbaarheidsniveau 3 of hoger nodig. Lees meer.

Waarom word ik in Mijn Rechtspraak Toezicht uitgelogd na 15 minuten inactiviteit?

Dit heeft te maken met beveiligingsvoorschriften. Die voorschriften gelden voor alle Rechtspraak-portalen waar u inlogt om gegevens uit te wisselen. Lees meer.

Welke browser ondersteunt Mijn Rechtspraak – Toezicht Wsnp?

U kunt in Mijn Rechtspraak-Toezicht werken met de volgende browsers: Internet Explorer, Firefox, Safari en Chrome. U heeft de nieuwste versie van deze browsers nodig om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken. Lees meer.

Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Sociale media

Stel uw vraag via:
Instagram

Pas op met het delen van privé-gegevens op sociale media.

Telefoon

Bereikbaar maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur.

Veelgestelde vragen aan het Rechtspraak Servicecentrum