Laden...

Inloggen en instructies

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Hoger beroep bij een gerechtshof kunt u volledig digitaal voeren via Mijn Rechtspraak. U begint er uw hoger beroep of reageert als andere partij op hoger beroep. Ook kunt u er het dossier en de status inzien, aanvullende documenten sturen en communiceren met het gerechtshof.


Op dit moment kunt u alleen digitaal procederen bij het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden in zaken waarbij de Belastingdienst de andere partij is (rijksbelastingzaak).

Inloggen en instructies

Wat heeft u nodig?

Voor Mijn Rechtspraak gebruikt u:

  • uw DigiD (als u nog geen DigiD heeft, kunt u deze aanvragen via de website van DigiD)
  • een computer, laptop of tablet
  • een actuele versie van een browser zoals Google Chrome, Edge, Firefox of Safari (niet: Microsoft Internet Explorer, Microsoft Edge Legacy)
  • uw e-mailadres

Inloggen

Bent u het niet eens met de beslissing van de rechtbank over uw rijksbelastingzaak en wilt u hoger beroep indienen bij het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden? Of heeft het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden u toegang gegeven om digitaal te procederen? Dan kunt u inloggen op Mijn Rechtspraak.

Wilt u in hoger beroep of reageert u op hoger beroep namens uw besloten vennootschap (bv), naamloze vennootschap (nv)? Of voor een organisatie zoals een stichting of vereniging? U logt dan in met eHerkenning (minimaal betrouwbaarheidsniveau 3). Lees hoe digitaal hoger beroep rijksbelastingen werkt voor professionals en organisaties.

Instructies voor het gebruik van Mijn Rechtspraak

In de werkinstructie ‘Digitaal indienen rijksbelastingen‘ (pdf, 1,3 MB) vindt u meer uitleg over inloggen, nieuwe zaak indienen en berichten ontvangen en versturen. Of bekijk hieronder de video met uitleg over digitaal procederen via Mijn Rechtspraak.

 

 

Zie ook:

Relevante onderwerpen:

Juridisch advies

Wilt u persoonlijk advies over uw situatie? Hulp bij het opstellen van de stukken of bijstand tijdens de zitting? Een advocaat is in deze procedure niet verplicht, maar het kan verstandig zijn deskundig advies te vragen aan een advocaat of andere juridisch adviseur.

 

Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Sociale media

Stel uw vraag via:

Instagram

Pas op met het delen van privé-gegevens op sociale media.

Telefoon of WhatsApp

Bereikbaar maandag t/m donderdag van 8:00 uur tot 20:00 uur en op vrijdag van 8:00 uur tot 17:30 uur.

Lees meer over contact via WhatsApp