Laden...

Inloggen en instructies

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Hoger beroep over een rijksbelastingzaak kan volledig digitaal via Mijn Rechtspraak. Bent u de andere partij, dan kunt u via Mijn Rechtspraak reageren op het hoger beroep. Ook kunt u er het dossier en de status inzien, aanvullende documenten sturen en communiceren met het gerechtshof.

Inloggen en instructies

Wat heeft u nodig?

Voor Mijn Rechtspraak gebruikt u:

  • uw DigiD (als u nog geen DigiD heeft, kunt u deze aanvragen via de website van DigiD)
  • een computer, laptop of tablet
  • een actuele versie van een browser zoals Google Chrome, Edge, Firefox of Safari (niet: Microsoft Internet Explorer, Microsoft Edge Legacy)
  • uw e-mailadres

Inloggen

Wilt u in hoger beroep of reageert u op hoger beroep namens uw besloten vennootschap (bv), naamloze vennootschap (nv)? Of voor een organisatie zoals een stichting of vereniging? U logt dan in met eHerkenning (minimaal betrouwbaarheidsniveau 3). Lees hoe digitaal hoger beroep rijksbelastingen werkt voor professionals en organisaties.

Instructies voor het gebruik van Mijn Rechtspraak

In de werkinstructie ‘Digitaal indienen rijksbelastingen‘ (pdf, 1,8 MB) vindt u meer uitleg over inloggen, een nieuwe zaak indienen, aanmelden in een lopende zaak, en berichten ontvangen en versturen. Of bekijk hieronder de video.

 

Zie ook:

Relevante onderwerpen:

Juridisch advies

Een advocaat inschakelen is niet altijd verplicht. Het mag wel altijd. Een advocaat of andere juridisch adviseur kan u adviseren over uw situatie, documenten voor u maken en het woord doen tijdens een zitting bijvoorbeeld.

Rechters en anderen bij de Rechtspraak zijn onpartijdig en onafhankelijk. Zij kunnen u informeren, maar niet adviseren.

 

Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Sociale media

Stel uw vraag via:

volg ons op instagram Instagram

Pas op met het delen van privé-gegevens op sociale media.

Telefoon of WhatsApp

Bereikbaar maandag t/m donderdag van 8:00 uur tot 20:00 uur en op vrijdag van 8:00 uur tot 17:30 uur.

Lees meer over contact via WhatsApp