Laden...

Inloggen en instructies

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Via Mijn Rechtspraak kunt u volledig digitaal procederen in een uitkeringszaak van de Sociale Verzekeringsbank (SVB). Bent u de andere partij, dan kunt u via Mijn Rechtspraak reageren op het hoger beroep. Ook kunt u er het dossier en de status inzien, aanvullende documenten sturen en communiceren met de Centrale Raad van Beroep (CRvB)

Inloggen en instructies

Wat heeft u nodig?

Voor Mijn Rechtspraak gebruikt u:

  • uw DigiD (als u nog geen DigiD heeft, kunt u deze aanvragen via de website van DigiD)
  • een computer, laptop of tablet
  • een actuele versie van een browser zoals Google Chrome, Edge, Firefox of Safari (niet: Microsoft Internet Explorer, Microsoft Edge Legacy)
  • uw e-mailadres

Inloggen

   
Wilt u als advocaat of andere gemachtigde namens iemand anders in hoger beroep gaan? Lees hoe digitaal procederen in SVB-uitkeringszaken werkt voor advocaten en gemachtigden.


Instructies voor het gebruik van Mijn Rechtspraak

 In de werkinstructies vindt u meer uitleg over inloggen, een nieuwe zaak indienen, aanmelden in een lopende zaak, en berichten ontvangen en versturen (deze volgen binnenkort).

Zie ook:

Relevante onderwerpen:

Juridisch advies

Een advocaat of andere juridisch adviseur kan u adviseren over uw situatie, documenten voor u maken en het woord doen tijdens een zitting bijvoorbeeld.

Rechters en anderen bij de Rechtspraak zijn onpartijdig en onafhankelijk. Zij kunnen u informeren, maar niet adviseren.

 

Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Algemene vraag

Algemene vragen over de rechtspraak, vragen over bewind(voering) en ondersteuning bij het digitaal werken in Mijn Rechtspraak en Mijn CBM (was Mijn Bewind):

Lees meer over contact via WhatsApp

  • Maandag t/m donderdag: 8:00 uur tot 20:00 uur
  • Vrijdag: 8:00 uur tot 17:30 uur

Financiële vraag

Vragen over griffierecht, saldo-opgave, uitstel van betaling aanvragen/betalingsregeling, kopie van de nota en leverancierszaken:

088 361 10 01

rsc.financieel@rechtspraak.nl

  • Maandag t/m vrijdag: 8:00 tot 17:30 uur

Vraag over rechtszaak of dossier

Vraag over een lopende procedure: neem contact op met de rechtbank, het gerechtshof of het bijzonder college die de zaak behandelt.

Contact