Laden...

Huis en omgeving

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksHome > Onderwerpen > Huis en omgeving

Alle procedures rondom huis en omgeving

  • U kunt op verschillende manieren betrokken zijn bij een strafzaak over een diefstal of inbraak. Bijvoorbeeld als verdachte, slachtoffer of getuige.
  • Heeft de Belastingdienst/Toeslagen uw bezwaar tegen de beslissing over uw huurtoeslag afgewezen? U kunt beroep instellen bij de bestuursrechter.
  • Wil de overheid uw grond kopen voor de aanleg van een weg of een ander algemeen belang? Na een onteigeningsbesluit stelt de rechter uw schadevergoeding vast.

  • Heeft u een nieuwe woning gekocht en na de overdracht verborgen gebreken ontdekt? U kunt naar de rechter als u er met de verkoper niet uitkomt.

Staat uw procedure er niet bij?

Dat betekent niet direct dat de rechter uw zaak niet kan behandelen. De pagina Naar de rechter kan u verder helpen.

 

Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Algemene vraag

Algemene vragen over de rechtspraak, vragen over bewind(voering) en ondersteuning bij het digitaal werken in Mijn Rechtspraak en Mijn CBM (was Mijn Bewind):

  • Maandag t/m donderdag: 8:00 uur tot 20:00 uur
  • Vrijdag: 8:00 uur tot 17:30 uur

Financiële vraag

Vragen over griffierecht, saldo-opgave, uitstel van betaling aanvragen/betalingsregeling, kopie van de nota en leverancierszaken:

088 361 10 01

rsc.financieel@rechtspraak.nl

  • Maandag t/m vrijdag: 8:00 tot 17:30 uur

Vraag over rechtszaak of dossier

Vraag over een lopende procedure: neem contact op met de rechtbank, het gerechtshof of het bijzonder college die de zaak behandelt.

Contact