Laden...

Gerechtshof 's-Hertogenbosch

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksOrganisatie > Gerechtshoven > Gerechtshof s-Hertogenbosch

In verband met de uitbraak van het coronavirus heeft de Rechtspraak besloten vanaf dinsdag 17 maart de rechtbanken, gerechtshoven en bijzondere colleges te sluiten. Urgente zaken gaan wel door. Publiek is ook niet meer welkom bij rechtszaken.

 

Let op, het zittingsrooster is aangepast vanwege het coronavirus. Ga naar het actuele overzicht van zittingen die doorgaan.

 

Bezoekadressen

Openingstijden Centrale Balie en gerechtshof

Het gerechtshof is tijdelijk gesloten vanwege het coronavirus.

De Centrale balie is ook dicht.
Lees hier hoe wij u toch nog van dienst kunnen zijn.

Telefoonnummer

088 362 20 00

Mailen met de Rechtspraak

Om uw vertrouwelijke gegevens te beschermen, verzendt de Rechtspraak mail via een beveiligd platform (ZIVVER).

Praktisch

Tijdelijk geen zittingen

Vanwege de uitbraak van het coronavirus gaan alleen urgente zaken door. Er zijn geen openbare zittingen. Lees hier alle corona-informatie van gerechtshof 's Hertogenbosch.


Regels en procedures


Pers


Griffierecht

Nieuws gerechtshof 's-Hertogenbosch  Nieuws gerechtshof 's-Hertogenbosch

 

 

Vraag en antwoord

Kan ik een zitting bijwonen bij het gerechtshof 's-Hertogenbosch?

De meeste zittingen zijn openbaar voor het publiek. U kunt plaatsnemen op de publieke tribune om de zitting bij te wonen. Groepen (meer dan 5 personen) die een zitting willen bijwonen dienen contact op te nemen met de centrale informatiebalie.

Hoe dien ik een klacht in over het gerechtshof 's-Hertogenbosch?

Als u vindt dat u niet correct behandeld bent door een medewerker of rechter van het gerechtshof ‘s-Hertogenbosch kunt u een klacht indienen. Dit kan tot 1 jaar na het voorval. Het gerechtsbestuur kan een klachtadviescommissie instellen om over de klacht te adviseren.

Kan ik mijn auto parkeren bij het Paleis van Justitie?

In de directe omgeving van het Paleis van Justitie vindt u drie parkeergarages (betaald parkeren). In de parkeergarage onder het plein van het Paleis van justitie zijn slechts 60 plaatsen. Aan het 'Stationsplein' ligt ook een Parkeergarage.