Laden...

Nieuw: rechtbanken en gerechtshoven virtueel te bezoeken

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRaad voor de rechtspraak > Nieuws > Nieuw: rechtbanken en gerechtshoven virtueel te bezoeken
Den Haag, 04 oktober 2017

Vanaf vandaag is het mogelijk om onder andere de ontvangsthal van rechtbanken en gerechtshoven virtueel te bezoeken. Op rechtspraak.nl zijn foto’s geplaatst waarmee toekomstige bezoekers kunnen kijken wat hen te wachten staat als zij een gerechtsgebouw betreden.

Voorbeeld: rechtbank in Utrecht

De rechtbank in Utrecht is een van de gebouwen die virtueel te bezoeken is. Sleep met de muis om de ruimte te bekijken.

[Gemaakt door: Verkijk BV]

Waar?

De foto’s zijn te vinden door via het bovenstaande menu ‘Organisatie en contact’ naar de overzichtspagina van een rechtbank, gerechtshof, Centrale Raad van Beroep (CRvB) of College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) te gaan. Daar zijn onder de landkaart de verwijzingen te vinden naar de foto’s. Bij de CRvB en CBb staan de foto's onder 'bezoekadres'.

Door op de foto met de muis te slepen kan worden rondgekeken en is informatie te vinden over bijvoorbeeld de bodebalie, beveiliging of zittingszaal. Ook is te zien waar de toiletten en koffieautomaat te vinden zijn. Op deze manier kunnen bezoekers zich beter voorbereiden op iets wat toch vaak een spannende dag is.

Meer informatie

Uitspraken