Laden...

Zittingen strafzaak Marengo in december: informatie voor pers en publiek

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Amsterdam > Nieuws > Zittingen strafzaak Marengo in december: informatie voor pers en publiek
Amsterdam, 16 november 2021

Op 7, 9, 10, 14, 16, 17, 20, 22 en 23 december vinden er in de extra beveiligde rechtbank De Bunker in Amsterdam-Osdorp weer zittingen plaats in de strafzaak Marengo. Pers en publiek dienen zich voor alle zittingsdagen vooraf aan te melden.

Programma

Op www.rechtspraak.nl/marengo staat per zittingsdag vermeld welke onderwerpen die dag worden behandeld. De zittingen starten telkens om 10.00 uur.

Informatie voor belangstellenden

Belangstellenden kunnen de zittingen volgen in een videozaal in de rechtbank Amsterdam. U dient zich voor iedere zittingsdag vooraf aan te melden via https://aanmeldenpubliek.rechtspraak.nl/.

Door de coronamaatregelen is het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Hoewel de rechtbank zich ervoor inspant zo veel mogelijk belangstellenden te kunnen ontvangen, kan helaas niet worden gegarandeerd dat er voor iedereen een plek beschikbaar is. Enkele dagen voor de zitting ontvangt u bericht of u de zitting bij kunt wonen.

Wordt uw aanvraag gehonoreerd, dan dient u zich bij binnenkomst in de rechtbank te identificeren. De naam waarmee u zich aanmeldt, dient gelijk te zijn aan de naam die vermeld staat op uw identiteitsbewijs. Houd hier dus rekening mee bij het invullen van het aanmeldformulier.

Informatie voor de pers

Journalisten die de zittingen op bovengenoemde dagen willen volgen, dienen zich voor donderdag 2 december om 9.00 uur uur aan te melden bij de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam via info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl. Geef daarbij aan welke zittingsdagen u wilt bijwonen. Geaccrediteerde pers ontvangt enkele dagen voor iedere zittingsdag informatie over hoe en waar de zitting kan worden gevolgd.

Meer informatie

Lees meer over de zaak op https://www.rechtspraak.nl/marengo of neem contact op met de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam via 088 361 14 40 of info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl.

Uitspraken