Laden...

Livestream kort geding Koninklijke Horeca Nederland tegen de Staat inzake nachtclubs en discotheken

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Den Haag > Nieuws > Livestream kort geding Koninklijke Horeca Nederland tegen de Staat inzake nachtclubs en discotheken
Den Haag, 13 september 2021

Op dinsdag 14 september 2021 om 11.00 uur behandelt de rechtbank Den Haag het kort geding van Koninklijke Horeca Nederland tegen de Staat over de openstelling van nachtclubs en discotheken. Eisers willen dat de nachtclubs en discotheken open gaan onder dezelfde voorwaarden als andere horeca en evenementen.

Livestream

De zitting kan door alle belangstellenden via een livestream worden gevolgd: https://streams.nfgd.nl/kort-geding-koninklijke-horeca-nederland-tegen-de-staat-inzake-nachthoreca

Informatie voor de media

Door de coronamaatregelen is de ruimte in de zittingszaal beperkt. Voor het maken van audiovisuele opnames geldt daarom een poolregeling. Een poolregeling betekent dat een medium toestemming krijgt om in de zittingszaal opnames te maken. Voor het gebruik hiervan maken de overige media afspraken met dat medium.
Er kan een beperkt aantal journalisten plaatsnemen in de zaal. Wij raden journalisten aan de zitting te volgen via de livestream.

Informatie voor publiek

Overige belangstellenden kunnen de zaak volgen via de livestream.

Uitspraken