Laden...

Maatschappelijk Effectieve Rechtspraak in Limburg

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Limburg > Regels en procedures > Maatschappelijk Effectieve Rechtspraak in Limburg

Over Maatschappelijke Effectieve Rechtspraak

Rechtbank Limburg heeft meerdere initiatieven, die moeten leiden tot een vermindering van de problemen van mensen. Het werk van de rechtbank is effectief omdat de weg naar de juiste hulp wordt gewezen en juridisch maatwerk mogelijk is.

 

Schuldenloket

Met alle Limburgse gemeenten werkt rechtbank Limburg samen in het Schuldenloket. Het Schuldenloket moet er toe leiden dat mensen met schulden eerder worden gezien en gehoord, door de weg naar de schuldhulpverlening van de gemeente gemakkelijker te maken.

 

 

Videorechtspraak

Als u onder bewind komt, heeft u vaak grote schulden. Dan heeft u geen geld om naar de rechtbank te komen. Daarom is er bij rechtbank Limburg videorechtspraak.

Huis van het Recht in Heerlen

In Heerlen biedt rechtbank Limburg juridisch maatwerk aan via het Huis van het Recht. Dit doen we samen met het Juridisch Loket en de gemeente Heerlen. Het belang van u als rechtzoekende staat hierbij voorop.