Laden...

Contact

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Ik heb een inhoudelijke vraag over mijn zaak

Heeft u een vraag over een lopende procedure? Neem contact op met de griffie (administratie) van de afdeling die uw zaak behandelt.

Soms krijgt u eerst het Rechtspraak Servicecentrum aan de lijn. Houd uw zaaknummer bij de hand.

Ik heb een vraag over een dienst of handeling

Voor vragen over administratieve handelingen zoals bijvoorbeeld het legaliseren van documenten kun u contact opnemen met de medewerkers van de Informatiebalie van rechtbank Midden-Nederland.

Ik heb een financiële of andere vraag

088 361 61 61


Het Rechtspraak Servicecentrum (RSC) beantwoordt algemene vragen over de rechtspraak. Ook kunt u er terecht met financiële vragen via 088 361 10 01 of voor ondersteuning bij het digitaal werken en digitaal procederen. Het RSC geeft geen juridisch advies.

 

Telefoonnummer

088 362 00 00
(voor locaties Almere, Amersfoort, Lelystad en Utrecht)

Voorschriften correspondentie

Lees de voorschriften voor correspondentie met de rechtbank Midden-Nederland.

 

 Algemene contactgegevens

>Alles uitklappen

Veilig Mailen

Communiceert u digitaal met de Rechtspraak via Mijn Rechtspraak of Mijn CBM (Mijn Rechtspraak - Curatele, Bewind en Mentorschap)? Dan stuurt u documenten en berichten via die veilige manier. Is het voor uw zaak nog niet mogelijk om digitaal te procederen, dan kunt u vertrouwelijke berichten en processtukken sturen via een beveiligd platform voor Veilig Mailen. Leest u voordat u gaat mailen eerst hoe Veilig Mailen in de praktijk werkt.

 


 Contactgegevens per rechtsgebied

>Alles uitklappen

Digitaal procederen

Voor vragen over digitaal procederen neem contact op met het RSC:  088 361 61 61 (bereikbaar maandag t/m donderdag van 8:00 uur tot 20:00 uur en op vrijdag van 8:00 uur tot 17:30 uur)

Routebeschrijvingen

Bekijk de routebeschrijvingen voor de gerechtsgebouwen in Midden-Nederland.

Juridisch advies

De rechtbank kan u niet helpen met inhoudelijke juridische vragen, omdat rechters onpartijdig en onafhankelijk zijn. Voor deze vragen verwijzen wij u door naar juridische hulpverleners.