Kunstexposities

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Kunstcommissie

De kunstcommissie van de rechtbank stelt zich ten doel beeldende kunstenaars een podium te bieden en zo ook bezoekers van de rechtbank met interessante kunst in aanraking te brengen. De kunst is ook vaak te koop: bij de bodeloges op de verschillende verdiepingen zijn lijsten verkrijgbaar met de vermelding van de namen van de kunstwerken, de prijzen en de adresgegevens van de kunstenaar. Kunstenaars die willen exposeren, kunnen contact opnemen met de kunstcommissie.

 

Huidige expositie locatie Rotterdam

In het zittingzalencomplex

Charlotte van der Cingel, Arend van der Salm en Irma Rengur exposeren in het zittingszalencomplex in Rotterdam van 2 oktober tot 31 december 2017.

Meer informatie op:

Flyer expositie in de rechtbank Rotyterdam van 2 oktober tot en met 31 december 2017

Huidige expositie locatie Dordrecht

Vanaf 3 oktober tot eind december 2017 is de DAF tentoonstelling te zien in het zittingszalencomplex van de rechtbank Dordrecht aan het Steegoversloot 36. Deze tentoonstelling is samengesteld uit de beste foto’s van leden van de Dordtse Amateur Fotografen vereniging. Voor meer informatie: www.daf-fotografie.nl 

De exposities zijn te bezichtigen op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur

Dordtse Amateur Fotografen vereniging