Kunstexposities

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Kunstcommissie

De kunstcommissie van de rechtbank stelt zich ten doel beeldende kunstenaars een podium te bieden en zo ook bezoekers van de rechtbank met interessante kunst in aanraking te brengen. De kunst is ook vaak te koop: bij de bodeloges op de verschillende verdiepingen zijn lijsten verkrijgbaar met de vermelding van de namen van de kunstwerken, de prijzen en de adresgegevens van de kunstenaar. Kunstenaars die willen exposeren, kunnen contact opnemen met de kunstcommissie.

 

Huidige expositie locatie Rotterdam

In het zittingszalencomplex

Informatie volgt later. 


 


In het kantoorgebouw

Expositie ‘Rotterdam in stukjes’ van Marita Beukers in kantoorgebouw, locatie Rotterdam

Marita Beukers, fotograaf/collagist, exposeert met ‘Rotterdam in stukjes’ van 1 mei tot en met 31 augustus 2018 op de eerste verdieping van het kantoorgebouw in Rotterdam.

Over Marita Beukers

Het werk van fotograaf /collagist Marita Beukers (opleiding fotografie, St. Joost, Breda) kan men het best vergelijken met een abstract schilderij. Haar collages (geknipte stukjes uit haar eigen foto’s, meestal gebouwen) overstijgen de realiteit en tonen een spannende nieuwe (on)werkelijkheid. Bij verschillende onderwerpen zoekt Marita – vertrouwend op haar intuïtie – de perfecte verhouding tussen spanning en balans.

Meer informatie op

http://www.maritabeukers.nl/


Expositie Lea Adriaans
 

Huidige expositie locatie Dordrecht

In het zittingszalencomplex

Van 4 juli tot en met 30 september exposeert Atelier van Inspiratie met ‘All you need is shoes’ op de tweede etage van ons gerechtsgebouw in Dordrecht. De expositie is te bezichtigen op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Atelier van Inspiratie

Atelier van Inspiratie is een groep amateurschilders uit Gorinchem die eenmaal per week bij elkaar komt om te schilderen onder leiding van Neeltje Albas. Meestal begint het seizoen met een opdracht, een centraal thema. Het thema van dit voorjaar was schoenen. Het resultaat is nu te zien in Dordrecht.

Atelier van Inspiratie 1


Atelier van Inspiratie 1