Kunstexposities

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Kunstcommissie

De kunstcommissie van de rechtbank stelt zich ten doel beeldende kunstenaars een podium te bieden en zo ook bezoekers van de rechtbank met interessante kunst in aanraking te brengen. De kunst is ook vaak te koop: bij de bodeloges op de verschillende verdiepingen zijn lijsten verkrijgbaar met de vermelding van de namen van de kunstwerken, de prijzen en de adresgegevens van de kunstenaar. Kunstenaars die willen exposeren, kunnen contact opnemen met de kunstcommissie.

 

Huidige expositie locatie Rotterdam

In het zittingszalencomplex

Van 15 januari tot 30 maart 2018 exposeert Maria Hellouisa in het zittingszalencomplex in Rotterdam. Maria Hellouisa, geboren op Bonaire, woont en werkt in Nederland.

Haar kunst is abstract expressionistisch, zit vol creativiteit, kleur en vormen. Ze werkt met olie-acrylverf, zand, steen, glas en hout.

De expositie is te bezichtigen op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Meer informatie op:https://sorpresatropical.exto.nl/index/197345_Welkom.html#.WlMyU8tlJmM 


Expositie Maria Hellouisa

 


In het kantoorgebouw

Van 12 januari tot 30 maart 2018 exposeert Lea Adriaans op de eerste verdieping van het kantoorgebouw in Rotterdam.

Lea Adriaans maakt tekeningen, schilderijen en objecten met een grote variatie aan materialen. Zij zoomt in op een eigen wereld van huis en tuin. Het zijn beelden, jeugdherinneringen en voorwerpen uit een kleine omsloten wereld. Het is een wereld waarin dingen zelf gemaakt worden, en waarin de zich herhalende handeling van huisnijverheid vaak terugkomt.

De expositie is te bezichtigen op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Meer informatie op:
www.leatekent.wordpress.com


Expositie Lea Adriaans
 

Huidige expositie locatie Dordrecht

Van 11 januari tot 31 maart 2018 exposeren de schilders van Barteljee op de tweede etage van ons gerechtsgebouw in Dordrecht, Steegoversloot 36.
De schilders van Barteljee schilderen wekelijks in het atelier in Zwijndrecht.

Er zijn 50 foto’s, realistische, impressionistische, abstracte en kleurrijke schilderijen te bezichtigen rond de thema’s landschap, portret, stilleven en dieren.

De expositie is te bezichtigen op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Meer informatie op:
www.barteljee.nl

Expositie van de schilders van Barteljee