Laden...

Uitspraak in de zaak Ger van Zundert (garagebrand Breda) te volgen via livestream

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Zeeland-West-Brabant > Nieuws > Uitspraak in de zaak Ger van Zundert (garagebrand Breda) te volgen via livestream
Breda, 02 december 2020

Vrijdag 4 december om 9.30 uur doet de rechtbank Zeeland-West-Brabant in Breda uitspraak in de strafzaak tegen Janie H. De man wordt ervan verdacht dat hij Ger van Zundert heeft vermoord door hem in brand te steken in zijn garage in Breda. Publiek kan de uitspraak volgen via een livestream.

Informatie voor publiek

Transparantie en openbaarheid zijn essentieel voor het vertrouwen in de rechtspraak. Bijna alle rechtszaken zijn openbaar. Het is echter niet voor iedere belangstellende mogelijk om een zitting te volgen op locatie.

Vanwege de coronamaatregelen is in het gerechtsgebouw in Breda het aantal personen dat bij de uitspraak in de zittingszaal aanwezig kan zijn beperkt. Om uiting te geven aan de openbaarheid van de rechtspraak kunnen media en belangstellenden de uitspraak via een livestream volgen. Hiervoor kan de volgende link worden benaderd: https://streams.nfgd.nl/uitspraak-brand-in-garage-in-breda-waarbij-slachtoffer-overleed

U heeft geen verdere inloggegevens nodig om de zaak via de livestream te volgen. De uitspraak op 4 december start om 9.30 uur. 

Informatie voor de pers

Tijdens de uitspraak wordt een maximaal aantal journalisten toegelaten in de zittingszaal. Bij aanmelden van meerdere cameraploegen zal aan de eerst aangemelde cameraploeg gevraagd worden de pool voor rekening te nemen. Aanmelden kan tot donderdag 3 december 14.00 uur.

Na afloop van de uitspraak is persrechter Astrid de Weert beschikbaar voor woordvoering.

Uitspraken