Laden...

Vonnis in zedenzaak Zeeuws-Vlaanderen 14 december te volgen via livestream

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Zeeland-West-Brabant > Nieuws > Vonnis in zedenzaak Zeeuws-Vlaanderen 14 december te volgen via livestream
Middelburg, 09 december 2020

Maandag 14 december om 12.30 uur doet de rechtbank Zeeland-West-Brabant in Middelburg uitspraak in de zedenzaak Zeeuws-Vlaanderen. De mannelijke verdachte in deze zaak wordt ervan verdacht in de periode van 2008 tot 2019 meerdere minderjarige meisjes, onder wie zijn twee stiefdochters, seksueel te hebben misbruikt. De zaak van de vrouwelijke verdachte wordt op een later moment behandeld.

Transparantie en openbaarheid zijn essentieel voor het vertrouwen in de rechtspraak. Bijna alle rechtszaken zijn openbaar. Het is echter niet voor iedere belangstellende mogelijk om een zitting te volgen op locatie.
Vanwege de coronamaatregelen is in het gerechtsgebouw in Middelburg het aantal personen dat bij de uitspraak in de zittingszaal aanwezig kan zijn beperkt.

Om de openbaarheid van de rechtspraak te bevorderen kunnen media en belangstellenden de uitspraak via een livestream volgen.

Hiervoor kan de volgende link worden benaderd:
https://streams.nfgd.nl/vonnis-in-de-zedenzaak-zeeuws-vlaanderen.

U heeft geen inloggegevens nodig om de zaak via de livestream te volgen. De uitspraak op 14 december start om 12.30 uur. Bovenstaande link is vanaf 12.30 uur actief.

Let op: Van de livestream mogen geen beeld- en geluidsopnames worden gemaakt.

Uitspraken