Laden...

Rechtbank Zeeland-West-Brabant doet openbaar uitspraak in belastingrechtzaken

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Zeeland-West-Brabant > Nieuws > Rechtbank Zeeland-West-Brabant doet openbaar uitspraak in belastingrechtzaken
Breda, 27 mei 2021

De rechtbank spreekt op 2 juni 2021 om 08.45 uur, locatie Breda, in het openbaar de belastingrechtzaken uit waarvan de uitspraak is gedaan in de periode van 20 januari 2021 tot en met 31 mei 2021.

Daarnaast spreekt de rechtbank ook in het openbaar enkele belastingrechtzaken uit waarvan de uitspraak is gedaan in de periode vanaf maart 2020 en die nog niet eerder in het openbaar zijn uitgesproken.

De behandeling van belastingrechtzaken ging in deze periode via telefonisch horen, skype en fysieke zittingen gewoon door. Alle betrokken partijen ontvingen, zoals gebruikelijk, tijdig hun uitspraak. Het openbaar uitspreken van de zaken op zitting lag echter sinds de uitbraak van het coronavirus stil. Op 2 juni 2021 worden de zaken alsnog in het openbaar uitgesproken.

Wilt u hierbij als geïnteresseerde aanwezig zijn? Meld u dan per e-mail aan via: bezoekers.zwb@rechtspraak.nl.

Uitspraken