Laden...

Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksOrganisatie > Gerechtshoven > Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden

Contact

Openingstijden

Het paleis in Arnhem, het paleis en het gerechtsgebouw in Leeuwarden en het gerechtsgebouw in Zwolle zijn geopend voor bezoekers op maandag - vrijdag van 8:30 - 17:00 uur.

Telefoonnummer

088 361 81 81

Bezoekadres Arnhem

Paleis van Justitie
Walburgstraat 2-4
6811 CD Arnhem

Bezoekadres Leeuwarden

Paleis van Justitie (zittingen)
Wilhelminaplein 1
8911 BS Leeuwarden

Gerechtsgebouw (kantoren)
Zaailand 102
8911 BN Leeuwarden

Bezoekadres Zwolle

Gerechtsgebouw (zittingen)
Schuurmanstraat 2
8011 KP Zwolle

Ressort

Werk- en rechtsgebied gerechtshof Arnhem - Leeuwarden 

Welkom bij gerechtshof Arnhem-Leeuwarden.

 

Nieuws gerechtshof Arnhem-Leeuwarden  Nieuws gerechtshof Arnhem-Leeuwarden

 

 

Hoger beroep zaak ErisHoger beroep zaak Erishttps://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Gerechtshoven/Gerechtshof-Arnhem-Leeuwarden/Nieuws/Paginas/Hoger-beroep-zaak-Eris.aspxArnhem11-8-2022 22:00:00<p>Het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden start het hoger beroep in de zaak Eris. De rechtbank Midden-Nederland heeft op 5 en 7 juli jl. uitspraak gedaan in deze zaak. In hoger beroep staan twintig verdachten terecht, onder wie een kroongetuige. De zittingen zullen plaatsvinden in het Justitieel Complex Schiphol. <br></p>
Twaalf verdachten gestraft in megazaak FiorinoTwaalf verdachten gestraft in megazaak Fiorinohttps://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Gerechtshoven/Gerechtshof-Arnhem-Leeuwarden/Nieuws/Paginas/Twaalf-verdachten-gestraft-in-megazaak-Fiorino.aspxArnhem21-7-2022 22:00:00<p>Het hof heeft vandaag in hoger beroep uitspraak gedaan in het onderzoek Fiorino en twaalf verdachten veroordeeld tot straf.<br></p>
Toelichting gratieverzoek heer MasmeijerToelichting gratieverzoek heer Masmeijerhttps://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Gerechtshoven/Gerechtshof-Arnhem-Leeuwarden/Nieuws/Paginas/Toelichting-gratieverzoek-heer-Masmeijer.aspxArnhem-Leeuwarden20-7-2022 22:00:00<p>Diverse media hebben gisteren bericht over het feit dat de heer Masmeijer voorwaardelijk vervroegd vrij is gekomen, omdat aan hem door de Minister van Rechtsbescherming gratie is verleend. Aan die beslissing is een gratieverzoek voorafgegaan waarover het Openbaar Ministerie en het Hof Arnhem-Leeuwarden de Minister hebben geadviseerd. <br></p>

Vraag en antwoord

Mag ik mensen meenemen als ik ter zitting moet verschijnen?

Dat is afhankelijk van het soort zaak. Een groot deel van de zaken is openbaar. Bekijk welke zaken openbaar zijn en welke niet.

Hoe dien ik een klacht in over het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden?

Als u vindt dat u niet correct behandeld bent door een medewerker of rechter van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden kunt u een klacht indienen. Dit kan tot 1 jaar na het voorval.

Bij welke hoflocatie moet het hoger beroep worden ingediend?

In het zaakverdelingsreglement is aangegeven op welke zittingsplaats van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden de rechtzoekende terecht kan.