Laden...

Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksOrganisatie > Gerechtshoven > Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden

Contact

Openingstijden

Het paleis in Arnhem, het paleis en het gerechtsgebouw in Leeuwarden en het gerechtsgebouw in Zwolle zijn geopend voor bezoekers op maandag - vrijdag van 8:30 - 17:00 uur.

Telefoonnummer

088 361 81 81

Bezoekadres Arnhem

Paleis van Justitie
Walburgstraat 2-4
6811 CD Arnhem

Bezoekadres Leeuwarden

Paleis van Justitie (zittingen)
Wilhelminaplein 1
8911 BS Leeuwarden

Gerechtsgebouw (kantoren)
Zaailand 102
8911 BN Leeuwarden

Bezoekadres Zwolle

Gerechtsgebouw (zittingen)
Schuurmanstraat 2
8011 KP Zwolle

Ressort

Werk- en rechtsgebied gerechtshof Arnhem - Leeuwarden 

Welkom bij gerechtshof Arnhem-Leeuwarden.

 

Nieuws gerechtshof Arnhem-Leeuwarden  Nieuws gerechtshof Arnhem-Leeuwarden

 

 

Hof stemt in met procesafspraken in witwaszaak CymbalHof stemt in met procesafspraken in witwaszaak Cymbalhttps://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Gerechtshoven/Gerechtshof-Arnhem-Leeuwarden/Nieuws/Paginas/Gerechtshof-stemt-in-met-procesafspraken.aspxArnhem1-12-2022 23:00:00<div>Op vrijdag 2 december 2022 heeft het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden uitspraak gedaan in een grote witwaszaak die bekend staat onder de naam Cymbal. De twee verdachten zijn in die zaak veroordeeld voor schuldwitwassen, valsheid in geschrifte en het deelnemen aan een criminele organisatie. <br></div>
Gevangenisstraffen wegens valsheid in geschrifte en faillissementsfraudeGevangenisstraffen wegens valsheid in geschrifte en faillissementsfraudehttps://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Gerechtshoven/Gerechtshof-Arnhem-Leeuwarden/Nieuws/Paginas/Gevangenisstraffen-wegens-valsheid-in-geschrifte-en-faillissementsfraude.aspxArnhem1-12-2022 23:00:00<p>In de zaak Eurocommerce heeft het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden de hoofdverdachte, de oud-bestuurder, veroordeeld tot een gevangenisstraf van vier jaar en drie maanden wegens valsheid in geschrift en faillissementsfraude. Het hof acht bewezen dat hij ter verkrijging van financiering voor Eurocommerce huurovereenkomsten vervalste. Ook heeft de voormalig bestuurder in het zicht van het faillissement vermogen aan Eurocommerce onttrokken en privévermogen weggesluisd. <br></p>
23 jaar en 6 maanden celstraf voor moord op een Iraanse man in Almere in 201523 jaar en 6 maanden celstraf voor moord op een Iraanse man in Almere in 2015https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Gerechtshoven/Gerechtshof-Arnhem-Leeuwarden/Nieuws/Paginas/23-jaar-en-6-maanden-celstraf-voor-moord-op-een-Iraanse-man-in-Almere-in-2015.aspxBadhoevedorp23-11-2022 23:00:00<p>Een 33-jarige en een 40-jarige man zijn in hoger beroep veroordeeld tot 23 jaar en 6 maanden gevangenisstraf voor de moord op 15 december 2015 op de toen 56-jarige Ali Motamed in Almere. Het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden heeft dit vandaag beslist.<br>De eisen van het Openbaar Ministerie waren 22 en 24 jaar gevangenisstraf. De rechtbank Midden-Nederland legde hen eerder 20 en 25 jaar op. <br><br></p>

Vraag en antwoord

Mag ik mensen meenemen als ik ter zitting moet verschijnen?

Dat is afhankelijk van het soort zaak. Een groot deel van de zaken is openbaar. Bekijk welke zaken openbaar zijn en welke niet.

Hoe dien ik een klacht in over het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden?

Als u vindt dat u niet correct behandeld bent door een medewerker of rechter van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden kunt u een klacht indienen. Dit kan tot 1 jaar na het voorval.

Bij welke hoflocatie moet het hoger beroep worden ingediend?

In het zaakverdelingsreglement is aangegeven op welke zittingsplaats van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden de rechtzoekende terecht kan.