Laden...

Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksOrganisatie > Gerechtshoven > Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden

Contact

Openingstijden

Alle locaties van het gerechtshof zijn voorlopig beperkt toegankelijk vanwege het coronavirus. Pers en publiek moeten zich vooraf aanmelden. U bent verplicht een mondkapje te dragen.

Telefoonnummer

088 361 81 81

Bezoekadres Arnhem

Paleis van Justitie
Walburgstraat 2-4
6811 CD Arnhem

Bezoekadres Leeuwarden

Paleis van Justitie (zittingen)
Wilhelminaplein 1
8911 BS Leeuwarden

Gerechtsgebouw (kantoren)
Zaailand 102
8911 BN Leeuwarden

Bezoekadres Zwolle

Gerechtsgebouw (zittingen)
Schuurmanstraat 2
8011 KP Zwolle

Ressort

Werk- en rechtsgebied gerechtshof Arnhem - Leeuwarden 

Bekijk gerechtshof Arnhem-Leeuwarden van binnen.

 

Nieuws gerechtshof Arnhem-Leeuwarden  Nieuws gerechtshof Arnhem-Leeuwarden

 

 

Ook in hoger beroep 20 jaar cel voor riviermoord SurinameOok in hoger beroep 20 jaar cel voor riviermoord Surinamehttps://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Gerechtshoven/Gerechtshof-Arnhem-Leeuwarden/Nieuws/Paginas/Ook-in-hoger-beroep-20-jaar-cel-voor-riviermoord-Suriname.aspxLeeuwarden1-4-2021 22:00:00<p>Het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden, locatie Leeuwarden, heeft vandaag een 39-jarige man uit Almere veroordeeld tot twintig jaar gevangenisstraf voor de moord op zijn vriendin in juni 2015 in Paramaribo.<br>Naast moord wordt verdachte ook veroordeeld voor een poging tot oplichting van een verzekeringsmaatschappij, het vals opmaken van een kwitantie en hypotheekfraude.</p>
Gevangenisstraf voor de broers ter H. voor betrokkenheid bij een vechtpartij in ReutumGevangenisstraf voor de broers ter H. voor betrokkenheid bij een vechtpartij in Reutumhttps://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Gerechtshoven/Gerechtshof-Arnhem-Leeuwarden/Nieuws/Paginas/Gevangenisstraf-voor-de-broers-ter-H-voor-betrokkenheid-bij-een-vechtpartij-in-Reutum.aspxZwolle25-3-2021 23:00:00<p>Het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden heeft vandaag de broers Ruud en Frank ter H. veroordeeld voor hun betrokkenheid bij een gewelddadige confrontatie op 5 augustus 2017 in het Twentse Reutum.</p>
Twee maanden cel voor opruiing tegen de avondklok Twee maanden cel voor opruiing tegen de avondklok https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Gerechtshoven/Gerechtshof-Arnhem-Leeuwarden/Nieuws/Paginas/Twee-maanden-cel-voor-opruiing-tegen-de-avondklok-.aspxArnhem-Leeuwarden23-3-2021 23:00:00<p>Het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden heeft vandaag een 32-jarige man veroordeeld tot een gevangenisstraf van 2 maanden voor opruiing. Hij nam deel aan een WhatsAppgroep waarin rellen tegen de avondklok in Utrecht werden gepland en stuurde daarin berichten die aanzetten tot geweld.</p>

Vraag en antwoord

Mag ik mensen meenemen als ik ter zitting moet verschijnen?

Dat is afhankelijk van het soort zaak. Een groot deel van de zaken is openbaar. Bekijk welke zaken openbaar zijn en welke niet.

Hoe dien ik een klacht in over het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden?

Als u vindt dat u niet correct behandeld bent door een medewerker of rechter van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden kunt u een klacht indienen. Dit kan tot 1 jaar na het voorval.

Bij welke hoflocatie moet het hoger beroep worden ingediend?

In het zaakverdelingsreglement is aangegeven op welke zittingsplaats van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden de rechtzoekende terecht kan.