Laden...

Uitspraak hoger beroep 'A7 blokkade' op 31 oktober 2019

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Arnhem-Leeuwarden > Nieuws > Uitspraak hoger beroep 'A7 blokkade' op 31 oktober 2019
Leeuwarden, 28 oktober 2019
Op donderdag 31 oktober 2019 om 10.00 uur doet het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden, locatie Leeuwarden, uitspraak in het hoger beroep in de strafzaak rond de A7-blokkade. De zitting wordt gehouden in zaal A van het Paleis van Justitie aan het Wilhelminaplein 1 in Leeuwarden.

Openbaar

De uitspraak is openbaar. Voor publiek en pers zijn extra zittingszalen ingericht waar de uitspraak via een videoverbinding kan worden gevolgd. Het aantal plaatsen in de zittingszalen is beperkt.

Aanmelden pers

Vanwege de te verwachten mediabelangstelling verzoeken wij alle vertegenwoordigers van de pers (dus ook schrijvende pers, fotografen en tekenaars) zich vooraf aan te melden.
Omrop Fryslân verzorgt de beeld- en geluidsopnames in de zittingszaal waar uitspraak wordt gedaan. Andere media kunnen gebruik maken van deze opnames via een zogeheten poolregeling.
De uitspraak kan ook worden gevolgd in zaal B via een videoverbinding.
Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 30 oktober om 12.00 uur per e-mail bij het team communicatie: communicatie.hof-ARLE@rechtspraak.nl. Graag onder vermelding van uw naam, telefoonnummer, welk medium u vertegenwoordigt en de zaal.

Publiek

Het is in principe mogelijk om de uitspraak bij te wonen. Het aantal plaatsen in de zalen is echter beperkt. Vooraf aanmelden is niet nodig, maar als de zalen vol zijn wordt de toegang geweigerd.
Bij uw bezoek aan het Paleis van Justitie worden uw kleding en tas gecontroleerd op ongewenste voorwerpen. De detectie is verplicht voor iedere bezoeker. Deze controle kost tijd, dus zorg dat u ruim op tijd aanwezig bent. Ook is een geldig legitimatiebewijs verplicht.

Uitspraken