Laden...

Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksOrganisatie > Gerechtshoven > Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden

Contact

Openingstijden

Het paleis in Arnhem, het paleis en het gerechtsgebouw in Leeuwarden en het gerechtsgebouw in Zwolle zijn geopend voor bezoekers op maandag - vrijdag van 8:30 - 17:00 uur.

Telefoonnummer

088 361 81 81

Bezoekadres Arnhem

Paleis van Justitie
Walburgstraat 2-4
6811 CD Arnhem

Bezoekadres Leeuwarden

Paleis van Justitie (zittingen)
Wilhelminaplein 1
8911 BS Leeuwarden

Gerechtsgebouw (kantoren)
Zaailand 102
8911 BN Leeuwarden

Bezoekadres Zwolle

Gerechtsgebouw (zittingen)
Schuurmanstraat 2
8011 KP Zwolle

Ressort

Werk- en rechtsgebied gerechtshof Arnhem - Leeuwarden 

Welkom bij gerechtshof Arnhem-Leeuwarden.

 

Nieuws gerechtshof Arnhem-Leeuwarden  Nieuws gerechtshof Arnhem-Leeuwarden

 

 

Het Hof legt celstraf op in zaak waarin het fenomeen pedojagen een rol speeldeHet Hof legt celstraf op in zaak waarin het fenomeen pedojagen een rol speeldehttps://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Gerechtshoven/Gerechtshof-Arnhem-Leeuwarden/Nieuws/Paginas/Het-Hof-legt-een-celstraf-op-in-zaak-waarin-het-fenomeen-pedojagen-een-rol-speelde.aspxArnhem12-9-2022 22:00:00<p>De verdachte was betrokken bij het geweld tegen een 73-jarige man in het Spijkerkwartier in Arnhem. Samen met andere jongens lokte hij op 28 oktober 2020 de man naar een afspraak. De jongeren schopten en sloegen het slachtoffer terwijl een van de jongens de confrontatie filmde. Door het geweld raakte de man zodanig gewond, dat hij uiteindelijk aan zijn verwondingen bezweek.<br></p>
Kom langs tijdens onze open dag en beleef de rechtspraak!Kom langs tijdens onze open dag en beleef de rechtspraak!https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Gerechtshoven/Gerechtshof-Arnhem-Leeuwarden/Nieuws/Paginas/Kom-langs-tijdens-onze-open-dag-en-beleef-de-rechtspraak.aspxLeeuwarden8-9-2022 22:00:00<p>Op zaterdag 10 september zetten we in Leeuwarden de deuren van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden en die van de rechtbank Noord-Nederland wagenwijd open voor al het geïnteresseerde publiek, jong en oud. Onze deuren zijn geopend van 10.00 tot 16.00 uur.<br></p>
Alsnog vrijspraak Rosmalense flatmoordAlsnog vrijspraak Rosmalense flatmoordhttps://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Gerechtshoven/Gerechtshof-Arnhem-Leeuwarden/Nieuws/Paginas/Alsnog-vrijspraak-Rosmalense-flatmoord.aspxArnhem4-9-2022 22:00:00<p>Het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden heeft vandaag in een herzieningszaak Rob B., een 64-jarige man, vrijgesproken van het doden van zijn toenmalige vriendin op 10 april 2000. Het openbaar ministerie en de advocaat van de man hebben het gerechtshof op de zitting van 22 augustus 2022 ook om die vrijspraak gevraagd.<br></p>

Vraag en antwoord

Mag ik mensen meenemen als ik ter zitting moet verschijnen?

Dat is afhankelijk van het soort zaak. Een groot deel van de zaken is openbaar. Bekijk welke zaken openbaar zijn en welke niet.

Hoe dien ik een klacht in over het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden?

Als u vindt dat u niet correct behandeld bent door een medewerker of rechter van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden kunt u een klacht indienen. Dit kan tot 1 jaar na het voorval.

Bij welke hoflocatie moet het hoger beroep worden ingediend?

In het zaakverdelingsreglement is aangegeven op welke zittingsplaats van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden de rechtzoekende terecht kan.