Laden...

Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksOrganisatie > Gerechtshoven > Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden

Contact

Openingstijden

Het paleis in Arnhem, het paleis en het gerechtsgebouw in Leeuwarden en het gerechtsgebouw in Zwolle zijn geopend voor bezoekers op maandag - vrijdag van 8:30 - 17:00 uur.

Telefoonnummer

088 361 81 81

Bezoekadres Arnhem

Paleis van Justitie
Walburgstraat 2-4
6811 CD Arnhem

Bezoekadres Leeuwarden

Paleis van Justitie (zittingen)
Wilhelminaplein 1
8911 BS Leeuwarden

Gerechtsgebouw (kantoren)
Zaailand 102
8911 BN Leeuwarden

Bezoekadres Zwolle

Gerechtsgebouw (zittingen)
Schuurmanstraat 2
8011 KP Zwolle

Ressort

Werk- en rechtsgebied gerechtshof Arnhem - Leeuwarden 

Welkom bij gerechtshof Arnhem-Leeuwarden.

 

Nieuws gerechtshof Arnhem-Leeuwarden  Nieuws gerechtshof Arnhem-Leeuwarden

 

 

Hof legt 17,5 jaar cel op voor moord met hamer in Winterswijk Hof legt 17,5 jaar cel op voor moord met hamer in Winterswijk https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Gerechtshoven/Gerechtshof-Arnhem-Leeuwarden/Nieuws/Paginas/Hof-legt-17-5-jaar-cel-op-voor-moord-met-hamer-in-Winterswijk-.aspxArnhem8-6-2022 22:00:00<p>Het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden heeft vandaag een 41-jarige man uit Duitsland veroordeeld voor moord. Het gerechtshof legt hem een gevangenisstraf van 17 jaren en 6 maanden op.  <br></p>
Uitspraak hof in zaak ontslagen CFO VolksbankUitspraak hof in zaak ontslagen CFO Volksbankhttps://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Gerechtshoven/Gerechtshof-Arnhem-Leeuwarden/Nieuws/Paginas/Uitspraak-hof-in-zaak-ontslagen-CFO-Volksbank.aspxArnhem-Leeuwarden29-5-2022 22:00:00<p>Vandaag heeft het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden uitspraak gedaan in het hoger beroep van de ontslagen bestuurder (CFO) van De Volksbank tegen de uitspraak van de rechtbank. Het hof vindt - anders dan de rechtbank - dat de CFO een arbeidsovereenkomst had omdat de gemaakte afspraken en de daaraan gegeven uitvoering het meest op een arbeidsovereenkomst lijken. Wel oordeelt het hof - net als de rechtbank - dat het ontslag van de CFO als bestuurder rechtsgeldig is.<br></p>
Turnbond KNGU mocht jurylid en twee trainers/coaches niet zo maar uitsluiten van de EK 2021 in ItaliëTurnbond KNGU mocht jurylid en twee trainers/coaches niet zo maar uitsluiten van de EK 2021 in Italiëhttps://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Gerechtshoven/Gerechtshof-Arnhem-Leeuwarden/Nieuws/Paginas/Turnbond-KNGU-mocht-jurylid-en-twee-trainerscoaches-niet-zo-maar-uitsluiten-van-de-EK-2021-in-Italie.aspxArnhem23-5-2022 22:00:00<p>Vandaag heeft het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden in het hoger beroep de beslissing van de kortgedingrechter van de rechtbank Gelderland (ECLI:NL:RBGEL:2021:4976) bevestigd dat de turnbond deze personen niet mocht uitsluiten. <br></p>

Vraag en antwoord

Mag ik mensen meenemen als ik ter zitting moet verschijnen?

Dat is afhankelijk van het soort zaak. Een groot deel van de zaken is openbaar. Bekijk welke zaken openbaar zijn en welke niet.

Hoe dien ik een klacht in over het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden?

Als u vindt dat u niet correct behandeld bent door een medewerker of rechter van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden kunt u een klacht indienen. Dit kan tot 1 jaar na het voorval.

Bij welke hoflocatie moet het hoger beroep worden ingediend?

In het zaakverdelingsreglement is aangegeven op welke zittingsplaats van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden de rechtzoekende terecht kan.