Laden...

Problemen door DDoS-aanval voorbij; websites Rechtspraak weer bereikbaar

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRaad voor de rechtspraak > Nieuws > Problemen door DDoS-aanval voorbij; websites Rechtspraak weer bereikbaar
Den Haag, 11 november 2021

De problemen met de websites van de Rechtspraak als gevolg van een DDoS-aanval zijn opgelost. Alle online diensten werken weer naar behoren.

Sinds dinsdagochtend werd een DDoS-aanval uitgevoerd op de servers van een leverancier van de Rechtspraak. Tijdens zo’n distributed denial of service-aanval wordt een grote hoeveelheid verkeer op een server afgestuurd. Omdat de server dat niet kan verwerken, lopen de diensten die vanaf die server draaien vast. Hierdoor waren rechtspraak.nl en andere online diensten slecht bereikbaar.

De Rechtspraak doet aangifte van de aanval.

Vragen

Mocht u onverhoopt toch op problemen stuiten, dan kunt u maandag t/m donderdag van 08.00 tot 20.00 uur contact opnemen met het Rechtspraak Servicecentrum. Op vrijdag kan dit tussen 08.00 en 17.30 uur.

Bel 088 361 61 61 of stuur een bericht via onze social media kanalen WhatsApp, Twitter, Facebook of Instagram.

Uitspraken