Laden...

Uitspraak beslissing preliminaire verweren zaak Wilders op 14 oktober 2016 in Den Haag

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Den Haag > Nieuws > Uitspraak beslissing preliminaire verweren zaak Wilders op 14 oktober 2016 in Den Haag
Den Haag, 10 oktober 2016

De uitspraak van de beslissing van de rechtbank Den Haag op de preliminaire verweren die gevoerd zijn in de strafzaak tegen de heer Wilders vindt plaats op vrijdag 14 oktober 2016 om 10.00 uur in het Paleis van Justitie, Prins Clauslaan 60 in Den Haag. De heer Wilders zal niet aanwezig zijn.

Informatie voor publiek

Neem een geldig legitimatiebewijs mee. Er is zeer beperkte ruimte en media krijgen voorrang. Als de zaal vol is, wordt de toegang geweigerd.

Informatie voor media: nieuwe accreditatie vanwege andere locatie

Vanwege de beperkte ruimte dient u zich van tevoren aan te melden bij de afdeling voorlichting van de Rechtbank Den Haag, ook als u zich al eerder aangemeld heeft voor deze zaak. U kunt dat doen tot uiterlijk woensdag 12 oktober 2016 om 12.00 uur per mail: voorlichting.rb.den.haag@rechtspraak.nl.

Neem een geldig legitimatiebewijs + perskaart mee. Om binnen te komen, kunt u gebruik maken van de hoofdingang.

​Audiovisuele opnames

Voor het maken van audiovisuele opnames geldt een poolregeling. Dat betekent dat in beginsel één landelijk (NOS) en één internationaal medium toestemming krijgt om in de zittingszaal opnames te maken. Voor het gebruik hiervan maken de overige media afspraken met hen. Rechtstreeks uitzenden van de zitting is toegestaan.

Meer weten over de zaak Wilders?

Uitspraken