Laden...

Contact rechtbank Gelderland

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Ik heb een inhoudelijke vraag over mijn zaak

Heeft u een vraag over een lopende procedure? Neem dan contact op met de griffie (administratie) van de afdeling die uw zaak behandelt. 

U kunt ook direct contact opnemen met het Klant Contact Centrum van de rechtbank Gelderland via 088 361 20 00. Houd uw zaaknummer bij de hand.

Ik heb een praktische vraag

088 361 20 00


Voor vragen over administratieve handelingen zoals bijvoorbeeld het legaliseren van documenten kun u contact opnemen met het Klant Contact Centrum van de rechtbank Gelderland

Ik heb een financiële of andere vraag

088 361 61 61


Het Rechtspraak Servicecentrum (RSC) beantwoordt algemene vragen over de rechtspraak. Ook kunt u er terecht met financiële vragen via 088 361 10 01 of voor ondersteuning bij het digitaal werken en digitaal procederen. Het RSC geeft geen juridisch advies.

 

Ik wil iets opsturen

U kunt stukken indienen per post of via een beveiligd platform voor Veilig Mailen.

 

 


 Contactgegevens rechtbank Gelderland algemeen

>Alles uitklappen

Routebeschrijvingen

Bekijk de routebeschrijvingen voor de gerechtsgebouwen in Gelderland.

 Contactgegevens per rechtsgebied

>Alles uitklappen

Juridisch advies

De rechtbank kan u niet helpen met inhoudelijke juridische vragen, omdat rechters onpartijdig en onafhankelijk zijn. Voor deze vragen verwijzen wij u door naar juridische hulpverleners.