Laden...

Rechtbank Limburg

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksOrganisatie > Rechtbanken > Rechtbank Limburg

Contact

Openingstijden

Alle locaties van de rechtbank zijn tijdelijk beperkt toegankelijk vanwege het coronavirus. Pers en publiek moeten zich vooraf aanmelden. U bent verplicht een mondkapje te dragen.

De Centrale Balie is open voor spoedgevallen. 

Telefoon

088 361 22 22

Bezoekadres Maastricht

Sint Annadal 1
6214 PA Maastricht
Plan uw route (google.nl)

Bezoekadres Roermond

Willem II Singel 67
6041 HR Roermond
Plan uw route (google.nl)

Let op: afwijkende parkeeradressen, zie routebeschrijvingen

Arrondissement

Werk- en rechtsgebied rechtbank Limburg 

Bekijk rechtbank Limburg van binnen.

 

Nieuws rechtbank Limburg  Nieuws rechtbank Limburg

 

 

Telefoonstoring rechtbank Limburg is verholpenTelefoonstoring rechtbank Limburg is verholpenhttps://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Limburg/Nieuws/Paginas/Telefoonstoring-rechtbank-Limburg-is-verholpen.aspxMaastricht en Roermond14-6-2021 22:00:00De telefoonstoring is verholpen. De rechtbank is weer bereikbaar op haar algemene telefoonnummer en de overige 088-nummers. De noodnummers worden weer uitgeschakeld.<p><span>De telefoonstoring is verholpen. De rechtbank is weer bereikbaar op haar algemene telefoonnummer en de overige 088-nummers. De noodnummers worden weer uitgeschakeld.</span><br></p>
Telefoonstoring rechtbank LimburgTelefoonstoring rechtbank Limburghttps://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Limburg/Nieuws/Paginas/Telefoonstoring-rechtbank-Limburg.aspxMaastricht en Roermond 14-6-2021 22:00:00​Rechtbank Limburg is vanwege een landelijke storing op dit moment niet bereikbaar via onze 088-nummers. Voor spoedzaken kunt u het gewenste team bereiken via de noodnummers. <p><span>Rechtbank Limburg is vanwege een landelijke storing op dit moment niet bereikbaar via onze 088-nummers. Voor spoedzaken kunt u het gewenste team bereiken via de volgende noodnummers:</span><br></p>
Zittingsrooster rechtbank Limburg week 24 (14 – 18 juni 2021)Zittingsrooster rechtbank Limburg week 24 (14 – 18 juni 2021)https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Limburg/Nieuws/Paginas/COVID-19-zittingen-week-24-2021.aspxMaastricht9-6-2021 22:00:00Onderstaand overzicht geeft een algemeen beeld van de verschillende zaken die, ondanks de coronamaatregelen, worden behandeld bij de rechtbank Limburg. <p><span>Onderstaand overzicht geeft een algemeen beeld van de verschillende zaken die, ondanks de coronamaatregelen, worden behandeld bij de rechtbank Limburg. De zaken worden op verschillende manieren behandeld; fysiek, schriftelijk, via de telefoon of via een beeldverbinding. </span><br></p>

Vraag en antwoord

Is er parkeergelegenheid bij de gerechtsgebouwen?

Er is beperkte parkeergelegenheid bij de gerechtsgebouwen van de rechtbank. Op de pagina routebeschrijvingen staan PDF documenten met de autoroutes per locatie.

Kan ik bij de rechtbank Limburg terecht voor juridisch advies en informatie?

De rechtbank is onafhankelijk en mag daarom geen juridisch advies geven. Dit zou haar onafhankelijkheid schaden. Neem voor vragen op juridisch gebied contact op met een juridisch adviseur.

Mag ik mensen meenemen in de rechtszaal?

De meeste zittingen zijn openbaar en dus toegankelijk voor publiek. U kunt bij openbare zittingen mensen meenemen naar de rechtszaal. Zij dienen dan plaats te nemen op de publieke tribune.