Laden...

Aandachtspunten schorsing voorlopige hechtenis

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksReglementen procedures en formulieren > Strafrecht > Aandachtspunten schorsing voorlopige hechtenis

Schorsing voorlopige hechtenis

De nota 'Aandachtspunten bij schorsing voorlopige hechtenis' is op 19 november 2010 vastgesteld door het Landelijk Overleg van Voorzitters van Strafsectoren (LOVS). Met de aandachtspunten en aanbevelingen in deze nota wordt beoogd de kwaliteit en de rechtseenheid bij beslissingen met betrekking tot schorsing van de voorlopige hechtenis te bevorderen. In de nota staan aandachtspunten weergegeven. Zij binden de rechter niet.

                   

 

Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Algemene vraag

Algemene vragen over de rechtspraak, vragen over bewind(voering) en ondersteuning bij het digitaal werken in Mijn Rechtspraak en Mijn CBM (was Mijn Bewind):

  • Maandag t/m donderdag: 8:00 uur tot 20:00 uur
  • Vrijdag: 8:00 uur tot 17:30 uur

Financiële vraag

Vragen over griffierecht, saldo-opgave, uitstel van betaling aanvragen/betalingsregeling, kopie van de nota en leverancierszaken:

088 361 10 01

rsc.financieel@rechtspraak.nl

  • Maandag t/m vrijdag: 8:00 tot 17:30 uur

Vraag over rechtszaak of dossier

Vraag over een lopende procedure: neem contact op met de rechtbank, het gerechtshof of het bijzonder college die de zaak behandelt.

Contact