Laden...

Archief onderhoud en storingen

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksHome > Onderhoud en storingen > Archief onderhoud en storingen

Archief onderhoud en storingen

Op deze pagina kunt u de afgeronde onderhoudswerkzaamheden en opgeloste storingen bij de Rechtspraak bekijken. De lijst hieronder toont de meest recente meldingen (afgelopen 4 weken). Het doorzoekbare archief gaat 1 jaar terug.

Onderhoud- of storingsmelding zoeken

Wilt u weten of er op een specifieke datum onderhoud of een storing was aan het digitale systeem? Vul een datum in het zoekveld in en ‘Zoek’ de meldingen van die dag.

Storing niet in overzicht?

Heeft u een storing ervaren die niet in het overzicht staat? Bekijk de pagina met actuele storingen en onderhoud of neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum (RSC).

Het RSC is op maandag t/m donderdag tussen 08:00 en 20:00 uur bereikbaar via 088 361 61 61. Op vrijdag van 08:00 uur tot 17:30 uur. 
Of stel uw vraag via Twitter of Facebook

 

Onderhoudswerkzaamheden op vaste dagen

De Rechtspraak voert op vaste tijden onderhoud uit aan de digitale systemen:

  • dinsdag tussen 18.00 en 22.00 uur,
  • donderdag van 19.00 tot 00.00 uur, en
  • zaterdag tussen 05.30 en 15.00 uur.

Tijdens onderhoudswerkzaamheden kunt u van sommige diensten geen gebruik maken. De werkzaamheden worden op deze pagina (Overzicht onderhoud en storingen) aangekondigd. Hierbij wordt vermeld om welke diensten het gaat en hoe lang het onderhoud per dienst naar verwachting duurt.

De Rechtspraak voert tijdens de onderhoudsmomenten updates door en voegt verbeteringen en nieuwe mogelijkheden toe aan de digitale systemen.

Onderhoud door andere partijen

Als een andere partij onderhoud uitvoert aan het digitale systeem, kan dat gevolgen hebben voor de beschikbaarheid van de systemen van de Rechtspraak. Het gaat dan bijvoorbeeld om onderhoud aan een van de inlogmiddelen. Deze werkzaamheden kunnen plaatsvinden buiten de vaste onderhoudsmomenten van de Rechtspraak. Als het onderhoud bekend is kondigt de Rechtspraak deze werkzaamheden ook aan.

Abonneer op onderhoud- en storingsmeldingen

Wilt u een melding ontvangen wanneer er een storing is of onderhoud wordt uitgevoerd? U kunt zich via RSS abonneren op onderhoud- en storingsmeldingen (onderaan deze pagina).

Wat te doen bij onderhoud en storingen

Wilt u stukken of berichten indienen en heeft u geen toegang tot het digitale systeem door onderhoud of storingen? Er zijn verschillende uitwijkmogelijkheden. Welke u volgt, is afhankelijk van de urgentie van uw zaak. Lees meer op de pagina Wat te doen bij onderhoud en storingen.

Verbeteringen

Als gebruiker van Mijn Rechtspraak heeft u waardevolle kennis voor de verbetering van onze digitale systemen. Uw vragen, opmerkingen en tips kunt u doorgeven aan het Rechtspraak Servicecentrum.

Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Algemene vraag

Algemene vragen over de rechtspraak, vragen over bewind(voering) en ondersteuning bij het digitaal werken in Mijn Rechtspraak en Mijn CBM (was Mijn Bewind):

  • Maandag t/m donderdag: 8:00 uur tot 20:00 uur
  • Vrijdag: 8:00 uur tot 17:30 uur

Financiële vraag

Vragen over griffierecht, saldo-opgave, uitstel van betaling aanvragen/betalingsregeling, kopie van de nota en leverancierszaken:

088 361 10 01

rsc.financieel@rechtspraak.nl

  • Maandag t/m vrijdag: 8:00 tot 17:30 uur

Vraag over rechtszaak of dossier

Vraag over een lopende procedure: neem contact op met de rechtbank, het gerechtshof of het bijzonder college die de zaak behandelt.

Contact