Storingen-en-onderhoud

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksHome > Onderhoud en storingen > Storingen-en-onderhoud

Onderhoudswerkzaamheden op vaste dagen

De Rechtspraak voert op vaste tijden onderhoud uit aan de digitale systemen: 

  • dinsdag tussen 18.00 en 22.00 uur,
  • donderdag van 19.00 tot 00.00 uur, en
  • zaterdag tussen 05.30 en 15.00 uur.

De komende tijd voert de Rechtspraak extra onderhoud uit aan de digitale systemen. Het is soms noodzakelijk dat we de start van het vaste onderhoudsmoment op donderdag vervroegen. Houd de onderhoudsmeldingen in de gaten voor het juiste aanvangstijdstip. Of ontvang een onderhoudsmelding per e-mail door u te abonneren op de RSS-feed.

Tijdens onderhoudswerkzaamheden kunt u van sommige diensten geen gebruik maken. De werkzaamheden worden op deze pagina (Overzicht onderhoud en storingen) aangekondigd. Hierbij wordt vermeld om welke diensten het gaat en hoe lang het onderhoud per dienst naar verwachting duurt. 

De Rechtspraak voert tijdens de onderhoudsmomenten updates door en voegt verbeteringen en nieuwe mogelijkheden toe aan de digitale systemen.

Onderhoud door andere partijen

Als een andere partij onderhoud uitvoert aan het digitale systeem, kan dat gevolgen hebben voor de beschikbaarheid van de systemen van de Rechtspraak. Het gaat dan bijvoorbeeld om onderhoud aan een van de inlogmiddelen. Deze werkzaamheden kunnen plaatsvinden buiten de vaste onderhoudsmomenten van de Rechtspraak. Als het onderhoud bekend is kondigt de Rechtspraak deze werkzaamheden ook aan.

Abonneer op onderhoud- en storingsmeldingen

Wilt u een melding ontvangen wanneer er een storing is of onderhoud wordt uitgevoerd? U kunt zich via RSS abonneren op onderhoud- en storingsmeldingen (onderaan deze pagina).

 

Wat te doen bij onderhoud en storingen

Wilt u stukken of berichten indienen en heeft u geen toegang tot het digitale systeem door onderhoud of storingen? Er zijn verschillende uitwijkmogelijkheden. Welke u volgt, is afhankelijk van de urgentie van uw zaak. Lees meer op de pagina Wat te doen bij onderhoud en storingen.

Archief onderhoud en storingen

Heeft u een storing ervaren die niet in het actuele overzicht staat? Bekijk de pagina Archief onderhoud en storingen of neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum.

Help de Rechtspraak de digitale dienstverlening te verbeteren

Als gebruiker van Mijn Rechtspraak heeft u kennis die waardevol is voor de verbetering van onze digitale systemen. Wij stellen het op prijs uw vragen, opmerkingen en tips te horen. U kunt ze doorgeven aan het Rechtspraak Servicecentrum. Bekijk de meest recente verbeteringen van Mijn Rechtspraak.