Laden...

Contact Centrale Raad van Beroep

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Heeft u een vraag over de inhoud van uw zaak? Neem dan contact op met de griffie.
Heeft u een algemene vraag? Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum (RSC)

Mondkapje en anderhalve meter afstand zijn verplicht in de gebouwen van de Rechtspraak. Wilt u een zitting bijwonen als publiek? Dan meldt u zich aan via dit aanmeldformulier. Journalisten melden zich bij de afdeling communicatie van rechtbank, hof of college. Het is niet nodig om een coronatoegangsbewijs te laten zien.


Bezoekadres

Vrouwe Justitiaplein 1
3511 EX Utrecht

Openingstijden

De receptie is op alle werkdagen geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Bij deze receptie kunt u met al uw vragen terecht onder meer over het bijwonen van zittingen.

Postbusadres

Postbus 16002
3500 DA Utrecht

Telefoonnummer: 088 362 11 11

E-mail

crvb@rechtspraak.nl

(Dit e-mailadres kunt u niet gebruiken voor uw juridische procedure.)

Indien u digitaal hoger beroep wilt instellen bij de CRvB kunt u gebruik maken van het hogerberoepschriftformulier. U heeft hier een DigiD voor nodig.

Mailen met de Rechtspraak

Om uw vertrouwelijke gegevens te beschermen, verzendt de Rechtspraak mail via een beveiligd platform.

Wil je veilig mailen met de CRvB? Ga dan naar onze startpagina en klik op de knop ‘start veilig mailcontact met de CRvB’.

 Telefoonnummers

>Alles uitklappen

De Centrale Raad van Beroep heeft geen apart Bureau Voorlopige Voorzieningen. De administratie waar de bodemzaak in behandeling is of wordt genomen, behandelt ook de verzoeken om een Voorlopige Voorziening in die zaken.

Factuuradres

Facturen bestemd voor de Centrale Raad van Beroep vindt u op de pagina Facturen bestemd voor de Rechtspraak.

Klacht indienen

De Centrale Raad van Beroep heeft een klachtenregeling. Op grond van deze regeling kan iedereen (doorgaans een burger of een gemachtigde) een klacht indienen bij de Centrale Raad van Beroep.

Persinformatie

Wilt u meer weten over het mediabeleid, de persrichtlijn en huisregels voor de pers? Of heeft u een persvraag aan de CRvB? Kijkt u dan op de pagina Informatie voor de pers.

Reageren

crvb@rechtspraak.nl.

De Centrale Raad van Beroep kan echter niet ingaan op vragen of opmerkingen over zaken die bij haar in behandeling zijn (geweest).

Indien u digitaal hoger beroep wilt instellen bij de CRvB kunt u gebruik maken van het hogerberoepschriftformulier. U heeft hier een DigiD voor nodig.

Heeft u vragen over wetgeving, andere Justitie-onderwerpen of wilt u brochures bestellen dan kunt u terecht op de site van het ministerie van Justitie en Veiligheid.