Laden...

Nieuwsbrief Jurisprudentie nr 6 met selectie uitspraken juni 2020

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksCentrale Raad van Beroep > Nieuws > Nieuwsbrief Jurisprudentie nr 6 met selectie uitspraken juni 2020
Utrecht, 14 juli 2020

Nieuwsbrief Jurisprudentie nummer 6, jaargang 2020, staat online. Dit nummer bevat een selectie van uitspraken die in juni zijn gepubliceerd. De nieuwsbrief is te vinden op de homepage en rechtstreeks via de volgende link: www.rechtspraak.nl/CRvB/Nieuwsbrief-jurisprudentie

De Nieuwsbrief Jurisprudentie van de Centrale Raad van Beroep (CRvB) komt maandelijks uit en bevat een overzicht van de belangrijkste uitspraken die, op een enkele uitzondering na, in de afgelopen maand zijn gepubliceerd op rechtspraak.nl. Het is dus geen volledig overzicht van alle uitspraken van de CRvB. 

De uitspraken worden per (deel)rechtsgebied aangeboden. De essentie van de uitspraak wordt beknopt weergegeven. De link onder het ECLI-nummer leidt door naar de volledige tekst van de uitspraak.

Bij het samenstellen van de nieuwsbrief is zo zorgvuldig mogelijk te werk gegaan. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met het Wetenschappelijk Bureau van de CRvB, via wb@rechtspraak.nl.

Uitspraken

Meest gelezen berichten