Laden...

Ambieer je de functie van raadsheer?

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Arnhem-Leeuwarden > Nieuws > Ambieer je de functie van raadsheer?
Arnhem-Leeuwarden, 03 januari 2022

Ben je een ervaren fiscalist en zoek je een verdere vakinhoudelijke verdieping? Wil je zelf de beslissing in een zaak nemen en een bijdrage aan de maatschappij leveren? Bij het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden is binnenkort weer ruimte voor een fiscalist om opgeleid te worden tot raadsheer.

Wil je graag eerst wat meer weten over het werk van een raadsheer binnen het team belastingrecht van gerechtshof Arnhem-Leeuwarden en hoe de opleiding tot raadsheer eruitziet? Maak dan snel een afspraak om (digitaal) een kop koffie te drinken met Richard Spek of Han Verhagen. Zij vertellen je er graag alles over. 

Maak vandaag nog een afspraak door een mail te sturen naar: HRM.gh-arnhem-leeuwarden@rechtspraak.nl. We nemen dan direct contact met je op. Je kunt ook telefonisch een afspraak maken op nummer 06 25 76 27 83.

Wil je meer weten over ons hof Arnhem - Leeuwarden?
Check dan deze link.   

De vacature voor een opleidingsplek gaat op 16 januari 2022 open en sluit op 31 januari 2022. 

Han Verhagen (links) en Richard Spek

De Rechtspraak is een unieke werkgever. Letterlijk, want er is er maar één van. We willen een werkgever zijn waar iedereen zich thuis voelt. Daarom vinden we een goed werkklimaat en plezier in je werk ook erg belangrijk. Werken bij de Rechtspraak betekent werken voor een rechtvaardige samenleving en met twee benen in de maatschappij staan. 

Meer informatie over de procedure: Rechter of raadsheer worden? Lees uitgebreid verder op Werken bij de Rechtspraak. 


Uitspraken