Laden...

Een rechter of griffier in de klas? Meld je aan voor de Week van de Rechtspraak

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Arnhem-Leeuwarden > Nieuws > Een rechter of griffier in de klas? Meld je aan voor de Week van de Rechtspraak
Arnhem-Leeuwarden, 05 september 2023

Van 13 tot en met 17 november is de jaarlijkse Week van de Rechtspraak. Een week waarin activiteiten worden georganiseerd om scholieren, studenten en publiek kennis te laten maken met de rechtspraak. Enthousiaste rechters en gerechtsjuristen van gerechtshof Arnhem-Leeuwarden komen in die week graag op bezoek in de klas voor een gastles op een middelbare school of mbo.

Gastles

Tijdens de gastles vertelt een rechter of een gerechtsjurist over de rechtspraak in Nederland en over zijn of haar werk. Leerlingen krijgen alle ruimte om vragen te stellen. Het is raadzaam om per gastles met één klas deel te nemen. Zo is er voldoende ruimte voor interactie én om vragen te stellen.

Aanmelden en meer informatie

Bent u een docent en wilt u een klas aanmelden voor een gastles? Vul dan uiterlijk 1 oktober a.s. dit aanmeldformulierU verlaat Rechtspraak.nl in. Een medewerker van het team Communicatie neemt na ontvangst van de aanmelding contact met u op. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met het team Communicatie via Communicatie.Hof-ARLE@rechtspraak.nl


Uitspraken