Laden...

Veelgestelde vragen gerechtshof Den Haag

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshoven > Gerechtshof Den Haag > Veelgestelde vragen

 Zitting bijwonen

>Alles uitklappen
 • De meeste zittingen zijn openbaar voor het publiek. Dit betekent dat u plaats kunt nemen op de publieke tribune om de zitting bij te wonen.
  Meer over zitting bijwonen


  Groepen (meer dan 5 personen) die een zitting willen bijwonen dienen contact op te nemen met de afdeling Communicatie en (pers)voorlichting:

  Drs. M.H. Verweij
  Tel: 088 362 23 41

  Wilt u als docent met uw klas het gerechtshof bezoeken? Bekijk dan het lesmateriaal ter voorbereiding op uw bezoek. Bij groepen groter dan 20 personen zijn 2 volwassen begeleiders verplicht.
  Rechtspraak in de klas

 • Dat is afhankelijk van het soort zaak. Een groot deel van de zaken is openbaar. Bekijk welke zaken openbaar zijn en welke niet.
  Meer over zitting bijwonen

 Gerechtsgebouw en bereikbaarheid

>Alles uitklappen

 Uitspraken

>Alles uitklappen
 • ​Ja dit kan als u partij in een zaak bent. U kunt op de dag van de uitspraak contact opnemen met de griffie (administratie) van het specifieke team, bijvoorbeeld team belastingrecht als het om een uitspraak in een belastingzaak gaat.

 Procedures

>Alles uitklappen

 Onderzoek

>Alles uitklappen

Staat uw vraag er niet bij?

Algemene informatie over onderwerpen en procedures vindt u op de pagina onderwerpen. Voor vragen specifiek gericht aan het gerechtshof Den Haag kunt u contact opnemen.