Laden...

Onderhoud digitale systemen op (aan)gepaste tijden

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRaad voor de rechtspraak > Nieuws > Onderhoud digitale systemen op (aan)gepaste tijden
Den Haag, 11 december 2017

De Rechtspraak past de vaste tijden voor onderhoud aan de digitale systemen voorlopig aan. De nieuwe onderhoudsvensters zijn op dinsdag tussen 18.00 en 22.00 uur, donderdag van 19.00 tot 00.00 uur en zaterdag tussen 05.30 en 15.00 uur.

Tijdens deze onderhoudswerkzaamheden kunt u van sommige diensten geen gebruik maken. Als er tijdens het venster inderdaad onderhoud plaats vindt wordt dit op rechtspraak.nl vooraf aangekondigd. Hierbij wordt vermeld om welke diensten het gaat en hoe lang het onderhoud per dienst naar verwachting duurt.

Verbeteringen

De Rechtspraak gebruikt deze onderhoudsmomenten om updates van leveranciers door te voeren en verbeteringen en nieuwe mogelijkheden voor gebruikers toe te voegen aan de digitale systemen. Daarvoor is de komende periode iets meer tijd nodig. De Rechtspraak streeft ernaar om dit onderhoud op termijn weer te verkorten, zodat u hier zo min mogelijk hinder van ondervindt.

Meer informatie

U kunt zich via RSS abonneren op onderhoud- en storingsmeldingen. U ontvangt dan een melding wanneer er een storing is of onderhoud wordt uitgevoerd. Meer informatie: RSS-feeds

Neem voor meer informatie over onderhoud aan de digitale systemen van de Rechtspraak contact op met het Rechtspraak Servicecentrum.

Uitspraken