Laden...

Zittingsrooster rechtbank Gelderland

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbanken > Rechtbank Gelderland > Zittingsrooster

Zittingen rechtbank Gelderland

Zittingen van de rechtbank Gelderland vinden plaats op de locaties Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen en Zutphen. Op de zittingsroosters ziet u per rechtsgebied vermeld staan op welke werkdagen en tijdstippen ze zijn. Publiek is beperkt welkom. Hier leest u hoe u zich kunt aanmelden.

In deze flyer (pdf, 342,3 KB) leest u belangrijke informatie voor als u naar de rechtbank Gelderland komt. Neem voor meer informatie over de zittingsroosters contact op met rechtbank Gelderland.

Civiel recht

Bekijk de kort gedingen op het gebied van civiel recht waarover deze week zittingen plaatsvinden:

Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen en Zutphen

Team Jeugdrecht heeft zittingen over kort gedingen in Arnhem op vaste tijdstippen:

  • Maandag om 12.20 uur
  • Donderdag om 12.20 uur

Kanton

Zittingen waarin de kantonrechter dagvaardingen behandelt, heten rolzittingen. Deze vinden plaats op de onderstaande dagen, plaatsen en tijdstippen:
Apeldoorn: woensdag vanaf 10:00 uur
Arnhem: woensdag vanaf 10:00 uur
Nijmegen: vrijdag vanaf 10:00 uur – in de oneven weken
Zutphen: woensdag vanaf 10:00 uur

2021

Deurwaarders en advocaten kunnen in het Zaaksverdelingsreglement (officielebekendmakingen.nl) lezen waar zaken moeten worden aangebracht.

Beëdiging

Beëdigingszittingen voor onder meer advocaten, reclasseringsmedewerkers, deurwaarders en ambtenaren voor de locatie Arnhem vinden elke maand plaats op woensdag van 08.45 tot 09.45 uur. Zie: Beëdigingszittingen 2020
De kandidaat-notarissen worden 1 keer per maand op een aparte (gezamenlijke) zitting beëdigd. De (toegevoegd-)notarissen worden afzonderlijk beëdigd.