Rechtbank Noord-Nederland

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksOrganisatie > Rechtbanken > Rechtbank Noord-Nederland

Contact

Openingstijden Centrale Balie en gerechtsgebouw

Maandag-vrijdag: 8.30-17.00 uur

Telefoon

088 - 361 44 44

Bezoekadres Assen

Brinkstraat 4
9401 HZ Assen

Bezoekadres Groningen

Guyotplein 1
9712 NX Groningen

Bezoekadres Leeuwarden

Zaailand 102
8911 BN Leeuwarden

Arrondissement

Werk- en rechtsgebied rechtbank Noord-Holland

Bekijk de rechtbank Noord-Nederland van binnen.

Nieuwsberichten rechtbank Noord-Nederland  Nieuwsberichten rechtbank Noord-Nederland

 

 

Handelskamer Rechtbank Noord-Nederland doet uitspraak in Paddepoel-zaak2-1-2018 23:00:00<p>Op 3 januari 2018 heeft de rechtbank Noord-Nederland uitspraak gedaan in een zaak die betrekking heeft op het geschil over de openingstijden in het winkelcentrum Paddepoel in Groningen.</p>
Verdachte van ontucht met minderjarige krijgt gevangenisstraf1-1-2018 23:00:00De Rechtbank Noord-Nederland heeft de middelbare schoolleraar die beschuldigd werd van het plegen van seksuele handelingen met een toen 13-jarige leerlinge een gevangenisstraf opgelegd van 30 maanden, waarvan 10 maanden voorwaardelijk. Verder moet hij in behandeling voor zijn problemen, mag hij geen contact leggen met het meisje of in haar woonplaats komen. Ook mag hij de eerstkomende 5 jaar het beroep van leraar niet uitoefenen.
Zaak CVvE winkelcentrum Paddepoel tegen winkelier doorverwezen18-12-2017 23:00:00<p>De kantonrechter van de rechtbank Noord-Nederland die de zaak van de Coöperatieve Vereniging van Eigenaren (CVvE) van het Groningse winkelcentrum Paddepoel tegen een van de winkeliers van het winkelcentrum behandelt, heeft de zaak doorverwezen naar de handelskamer van dezelfde rechtbank. De handelskamer wijst op 3 januari aanstaande vonnis.</p>

Vraag en antwoord

Kan ik bij de rechtbank terecht met vragen?

Op deze site vindt u al veel informatie over de rechtbank. Vindt u uw antwoord niet, of wilt u persoonlijk advies? Inhoudelijk kan de rechtbank niet op uw persoonlijke (juridische) vraag ingaan. U kunt wel op werkdagen terecht bij de Centrale Balie.

Hoe kan ik een document voor het buitenland laten legaliseren?

Een apostille of legalisatie kunt u krijgen bij de Centrale Balie van de rechtbank Noord-Nederland.

Kan ik bij de rechtbank juridisch advies krijgen?

De rechtbank is onafhankelijk en mag daarom geen juridisch advies geven. Dit zou haar onafhankelijkheid schaden. Neem voor vragen op juridisch gebied contact op met een juridisch adviseur.