Laden...

Contact gerechtshof Den Haag

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Heeft u een vraag over de inhoud van uw zaak? Neem dan contact op met de griffie.

Heeft u een algemene vraag? Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum (RSC)

Vermeld bij uw correspondentie alstublieft altijd aan welk onderdeel of welke afdeling van het gerechtshof u de correspondentie richt.

Veilig Mailen

Communiceert u digitaal met de Rechtspraak via Mijn Rechtspraak of Mijn Bewind? Dan stuurt u documenten en berichten via die veilige manier. Is het voor uw zaak nog niet mogelijk om digitaal te procederen, dan kunt u vertrouwelijke berichten en processtukken sturen via een beveiligd platform voor Veilig Mailen. Veilig mailen is in belastingzaken niet toegestaan. Leest u voordat u gaat mailen eerst hoe Veilig Mailen in de praktijk werkt.

 

 

 Algemeen

>Alles uitklappen

Routebeschrijvingen

Bekijk de routebeschrijvingen voor gerechtshof Den Haag.

 Rechtsgebieden

>Alles uitklappen
 • Neem voor vragen over strafzaken contact op met de griffie

  Griffie strafzaken

  • Telefoon: 088 361 11 58 
   Het telefoonnummer is uitsluitend bedoeld voor advocaten en verdachten die een vraag hebben over hun (lopende) zaak / zaken.
  • E-mailadres voor vragen over zaken zonder zittingsdatum of met een zittingsdatum verder dan 3 maanden in de toekomst:verkeerstorenhofdenhaag@rechtspraak.nl
  • E-mailadres voor vragen over zaken met een zittingsdatum binnen nu en 3 maanden: strafgriffiehofdenhaag@rechtspraak.nl


  Kabinet Raadsheer-commissaris

  Secretariaat

  Telefoon: 06 52 83 02 96

 • Griffie familiezaken

  De griffie Familie is maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08:30 – 13:00 uur bereikbaar, en op woensdag van 08:30 – 16:00 uur.

  Griffie handelszaken

  De griffie Handel is maandag t/m vrijdag bereikbaar, van 9:30–11:00 uur en van 14:00–16:00 uur.

  Secretariaat

  Dit mailadres mag uitsluitend worden gebruikt door professionele partijen en is niet bedoeld voor indiening van processtukken en zaaksgebonden gegevens. Voor het indienen hiervan kunnen de H- en V-formulieren (post/ fax) gebruikt worden. Uitzonderingen hierop kunnen alleen worden gemaakt in overleg met en met de uitdrukkelijke toestemming van de griffie.

 • Griffie belastingzaken

  • Telefoon: 088 361 16 97
   Het telefoonnummer is alleen bedoeld voor advocaten en partijen die een vraag hebben over (hun) lopende zaken
  • De griffie belastingzaken is niet per (veilig) mail bereikbaar. U kunt processtukken indienen via Mijn Rechtspraak of per gewone post.

  De griffie Belasting is maandag t/m vrijdag bereikbaar, van 8:30 – 12:00 uur en van 14:00 – 17:00 uur.

  Secretariaat

  Het secretariaat behandelt geen zaken en is dus niet bereikbaar voor vragen of correspondentie over (lopende) zaken. U kunt hier ook geen processtukken indienen.

Juridisch advies

Het gerechtshof kan u niet helpen met inhoudelijke juridische vragen, omdat rechters onpartijdig en onafhankelijk zijn. Voor deze vragen verwijzen wij u door naar juridische hulpverleners.