Laden...

Veilig Mailen met de kinderrechter van rechtbank Den Haag

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksVeilig Mailen met de Rechtspraak > OTS > Veilig Mailen met de kinderrechter van rechtbank Den Haag

U wilt de kinderrechter e-mailen

De rechtbank vindt het belangrijk dat uw vertrouwelijke gegevens beschermd zijn. Daarom kunt u alleen in een beveiligde omgeving e-mails naar de rechtbank sturen en ontvangen. Dit heet Veilig Mailen. Dit kan met en zonder abonnement.

Heeft u een abonnement bij een Veilig Mailen-aanbieder?

 

 

Zo werkt Veilig Mailen zonder abonnement

Veilig Mailen zonder abonnement is gratis.

Een bericht versturen

  • Klik hieronder op de blauwe knop 'Veilig Mailcontact starten'.
  • Zo gaat u naar de website van de Veilig Mailen-aanbieder Zivver.com.
  • Het contact met de kinderrechter verloopt via de afdeling Administratie Jeugdrecht (Rechtbank Den Haag).
  • Vul uw naam en e-mailadres in en klik op ‘Uitwisseling starten’.
  • U ontvangt een e-mail van zivver.com met een code. Hiermee krijgt u toegang tot de Rechtspraak-omgeving voor Veilig Mailen.
  • In deze omgeving kunt u berichten en bijlagen (in pdf) versturen. Vermeld hierbij uw zaaknummer, zodat de rechtbank snel uw gegevens kan opzoeken.

Bericht van de rechtbank

U krijgt een beveiligd bericht van de rechtbank per e-mail. Deze e-mail heeft het Rechtspraak-logo en de afzender is Zivver.com. Via de knop ‘Openen’ of de link in de e-mail komt u in de Rechtspraak-omgeving voor Veilig Mailen. Vul daar de sms-code of toegangscode in. Die ontvangt u door de uitleg in de e-mail te volgen. Of gebruik de code die u met de Rechtspraak heeft afgesproken.

Bericht beantwoorden

Via de knop ‘Beantwoorden’ in de Veilig Mailen-omgeving kunt u een bericht terugsturen naar de rechtbank. U kunt ook bijlagen in pdf toevoegen. Vermeld altijd uw zaaknummer, zodat de rechtbank snel uw gegevens kan opzoeken. Uw zaaknummer vindt u in de brief over uw zaak.

 

 

Veilig Mailen met abonnement

Met een abonnement stuurt u uw stukken en andere vertrouwelijke gegevens via uw aanbieder van Veilig Mailen direct naar het e-mailadres van de rechtbank: jeugd.dhg@rechtspraak.nl

 

Meer informatie over Veilig Mailen

Weet u niet of u een abonnement bij een Veilig Mailenaanbieder heeft? Leest u dan de informatie over Veilig Mailen met de Rechtspraak. Daarna kunt u met de informatie uit uw brief opnieuw deze pagina bezoeken om te mailen met de kinderrechter.

 

 
Vraag en antwoord

Mag ik een reguliere mail sturen aan de Rechtspraak?

Voor het versturen van vertrouwelijke gegevens gebruikt u altijd Veilig Mailen. In andere gevallen, kunt u een reguliere mail sturen.

Is Veilig Mailen wettelijk geregeld?

Veilig Mailen kan volgens het Besluit Elektronisch procederen (Bep) (wetten.overheid.nl) worden gebruikt als elektronische communicatie voor processtukken. In de actuele procesreglementen staat of en hoe u Veilig Mailen moet gebruiken. Bijvoorbeeld of het document per post moet nasturen of aan welke andere voorwaarden uw Veilige Mail moet voldoen.

Het lukt niet om een veilige mail van de Rechtspraak te beantwoorden. Wat moet ik doen?

U kunt contact opnemen met het Rechtspraak Servicecentrum.

Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Algemene vraag

Algemene vragen over de rechtspraak, vragen over bewind(voering) en ondersteuning bij het digitaal werken in Mijn Rechtspraak en Mijn CBM (was Mijn Bewind):

Lees meer over contact via WhatsApp

volg ons op X (Twitter) X (Twitter)

logo Insta Instagram
Pas op met het delen van privé-gegevens op sociale media.
  • Maandag t/m donderdag: 8:00 uur tot 20:00 uur
  • Vrijdag: 8:00 uur tot 17:30 uur

Financiële vraag

Vragen over griffierecht, saldo-opgave, uitstel van betaling aanvragen/betalingsregeling, kopie van de nota en leverancierszaken:

088 361 10 01

rsc.financieel@rechtspraak.nl

  • Maandag t/m vrijdag: 8:00 tot 17:30 uur

Vraag over rechtszaak of dossier

Vraag over een lopende procedure: neem contact op met de rechtbank, het gerechtshof of het bijzonder college die de zaak behandelt.

Contact