Laden...

Zittingsroosters

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksHome > Naar de rechter > Zittingsroosters

Elke werkdag zijn er zittingen die u als belangstellende kunt bijwonen. In de zittingsroosters staat informatie over de tijden waarop deze plaatsvinden.

Zitting bijwonen

Bezoekinformatie

Lees alles wat u moet weten wanneer u naar een gerechtsgebouw gaat. Pers en publiek moeten zich van te voren aanmelden. Kijk bij de rechtbank, het gerechtshof of het bijzondere college hoe u zich moet aanmelden.

Meenemen

U dient mee te nemen:

  • uw legitimatiebewijs (paspoort, identiteitsbewijs, verblijfsvergunning, rijbewijs)
  • de uitnodiging of oproep voor de rechtszitting of de e-mailbevestiging van uw reservering

Groepsbezoek

Wilt u met een groep van meer dan 5 personen een zitting bijwonen? Of wilt u met een klas een rechtszaak bezoeken? Meld de groep dan aan. 

 

Zie ook:

Relevante onderwerpen:

Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Algemene vraag

Algemene vragen over de rechtspraak, vragen over bewind(voering) en ondersteuning bij het digitaal werken in Mijn Rechtspraak en Mijn CBM (was Mijn Bewind):

  • Maandag t/m donderdag: 8:00 uur tot 20:00 uur
  • Vrijdag: 8:00 uur tot 17:30 uur

Financiële vraag

Vragen over griffierecht, saldo-opgave, uitstel van betaling aanvragen/betalingsregeling, kopie van de nota en leverancierszaken:

088 361 10 01

rsc.financieel@rechtspraak.nl

  • Maandag t/m vrijdag: 8:00 tot 17:30 uur

Vraag over rechtszaak of dossier

Vraag over een lopende procedure: neem contact op met de rechtbank, het gerechtshof of het bijzonder college die de zaak behandelt.

Contact