Laden...

Raad voor de rechtspraak opent deuren tijdens Week van de Rechtspraak: Open dag op zaterdag 18 september

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRaad voor de rechtspraak > Nieuws > Raad voor de rechtspraak opent deuren tijdens Week van de Rechtspraak: Open dag op zaterdag 18 september
Den Haag, 13 september 2021

Komende zaterdag 18 september (09:30-17:00u) opent de Raad voor de rechtspraak tijdens de Week van de Rechtspraak zijn pand aan de Kneuterdijk 1 in Den Haag voor bezoekers. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Wel is er een maximum aan het aantal bezoekers dat tegelijkertijd in het pand kan zijn door de geldende coronamaatregelen.

Bezoekers kunnen deze dag een kijkje nemen in het historische oude bankgebouw (inclusief massieve kluisdeur), vragen stellen aan een rechter (tussen 11:00-14:00u), en zelf op de foto gaan als 'rechter'. De toegang tot de open dag is gratis en aanmelden is niet nodig. Maar door de geldende coronamaatregelen zijn er wel grenzen aan hoeveel personen tegelijkertijd in het pand kunnen zijn. Dit betekent dat je wellicht even moet wachten voor je naar binnen kunt.

Week van de Rechtspraak

De Open Dag is onderdeel van het Prinsjesfestival en vormt de start van de Week van de rechtspraak (20 t/m 24 september). Een overzicht van de activiteiten tijdens de Week van de Rechtspraak (o.a. podcasts en Facebook livesessies met rechters) is te vinden op deze pagina.

Uitspraken