Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksOrganisatie > Gerechtshoven > Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden

Contact

Bezoekadres Arnhem

Paleis van Justitie
Walburgstraat 2-4
6811 CD Arnhem
Route via Google Maps

Bezoekadres Leeuwarden

Paleis van Justitie (Zittingen)
Wilhelminaplein 1
8911 BS Leeuwarden
Route via Google Maps

Gerechtsgebouw (Kantoren)
Zaailand 102
8911 BN Leeuwarden

Bezoekadres Zwolle

Gerechtsgebouw (Zittingen)
Schuurmanstraat 2
8011 KP Zwolle
Route via Google Maps

 

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 8.30-17.00 uur

Telefoonnummer

088 - 361 81 81

Ressort

Werk- en rechtsgebied gerechtshof Arnhem - Leeuwarden 

Bekijk gerechtshof Arnhem-Leeuwarden van binnen.

 

Nieuws gerechtshof Arnhem-Leeuwarden  Nieuws gerechtshof Arnhem-Leeuwarden

 

 

Voorarrest Gökmen T. in lopende zedenzaak18-3-2019 23:00:00Politie en Openbaar Ministerie hebben gisteren bekend gemaakt dat een verdachte is aangehouden voor het schokkende schietincident in Utrecht van 18 maart 2019, namelijk Gökmen T. In de media wordt onder meer bericht over een lopende strafzaak tegen deze verdachte.
Apeldoornse moeder krijgt 12 jaar cel voor moord12-3-2019 23:00:00<p>Het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden heeft een vrouw uit Apeldoorn veroordeeld tot een gevangenisstraf van twaalf jaren voor de moord op haar twee kinderen in 2013. Evenals de rechtbank was er naar het oordeel van het gerechtshof bij de vrouw naast opzet op het doden van haar kinderen ook sprake van voorbedachte raad. Wel was de vrouw verminderd toerekeningsvatbaar ten tijde van het plegen van de feiten, aldus het hof. </p>
24 jaar gevangenisstraf en tbs voor doodslag en gekwalificeerde doodslag5-3-2019 23:00:00<p>Het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden heeft vandaag in hoger beroep een 43-jarige man veroordeeld tot 24 jaar gevangenisstraf en tbs met bevel tot verpleging. De man heeft op 18 januari 2013 opzettelijk een 66-jarige vrouw en een 71-jarige man op gruwelijke en gewelddadige wijze elk in hun eigen woning in Groningen van het leven beroofd. Beide slachtoffers hebben eerder onderdak aan hem geboden. </p>

Vraag en antwoord

Mag ik mensen meenemen als ik ter zitting moet verschijnen?

Dat is afhankelijk van het soort zaak. Een groot deel van de zaken is openbaar. Bekijk welke zaken openbaar zijn en welke niet.

Hoe dien ik een klacht in over het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden?

Als u vindt dat u niet correct behandeld bent door een medewerker of rechter van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden kunt u een klacht indienen. Dit kan tot 1 jaar na het voorval.

Bij welke hoflocatie moet het hoger beroep worden ingediend?

In het zaakverdelingsreglement is aangegeven op welke zittingsplaats van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden de rechtzoekende terecht kan.