Laden...

Informatie over inloggen en machtigen Mijn Rechtspraak

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksVoor advocaten en juristen > Digitalisering Rechtspraak > Informatie over inloggen en machtigen Mijn Rechtspraak

Inloggen Mijn Rechtspraak

Mijn Rechtspraak is beveiligd. U logt in met een veilige methode.

Advocaten

U logt in met uw advocatenpas. Zorg voor volledige en actuele BAR-gegevens.Logo inloggen Mijn Rechtspraak  

Organisaties

In de toekomst heeft u als organisatie ook toegang tot Mijn Rechtspraak. U logt dan in met eHerkenning(betrouwbaarheidsniveau 3).


Logo E-herkenning  

Particulieren

In de toekomst heeft u als particulier ook toegang tot Mijn Rechtspraak. U logt dan in met uw DigiD, met een extra controle via sms.


Logo DigID  

Vraag en antwoord

Kan ik medewerkers van mijn kantoor machtigen om handelingen namens mij te verrichten?

Ja, dat kan via de site van de Nederlandse Orde van Advocaten. Onder ‘Pasbeheer' (advocatenpas.nl) kunt u iemand een machtiging toekennen. Hiervoor logt u in en selecteert ‘Digitale diensten Rechtspraak’. Lees verder ...

Hoe kom ik aan een eHerkenningsmiddel?

Een eHerkenningsmiddel is een soort DigiD voor bedrijven. U vraagt het aan bij een van de 6 erkende leveranciers (eherkenning.nl). Voor de nieuwe digitale KEI-procedures zonder verplichte procesvertegenwoordiging heeft u te zijner tijd betrouwbaarheidsniveau 3 nodig.

Ik heb problemen met inloggen met DigiD. Wat moet ik doen?

Controleer of u de juiste inloggegevens heeft gebruikt. Bent u uw DigiD vergeten? Op de website van DigiD (digid.nl) ziet u wat u het beste kunt doen. Daar ziet u ook of er misschien een storing is. Of bel met de helpdesk DigiD: 088-123 65 55 (lokaal tarief). Heeft u een vraag over de werking van Mijn Rechtspraak? Neem dan contact op met het Rechtspraak Servicecentrum.

Verbeteringen

Als gebruiker heeft u waardevolle kennis voor de verbetering van onze digitale systemen. Uw vragen, opmerkingen en tips kunt u doorgeven aan het Rechtspraak Servicecentrum.

Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Sociale media

Stel uw vraag via:
Instagram

Pas op met het delen van privé-gegevens op sociale media.

Telefoon

Bereikbaar maandag t/m donderdag van 8.00 uur tot 20.00 uur en op vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur.

Veelgestelde vragen aan het Rechtspraak Servicecentrum