Laden...

Rechtbank Gelderland

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksOrganisatie > Rechtbanken > Rechtbank Gelderland

Scholen: Interesse in een gastles van een rechter? Geef je voor 23 juli 2021 op!

 

Contact

Openingstijden

Alle locaties van de rechtbank zijn tijdelijk beperkt toegankelijk vanwege het coronavirus. Pers en publiek moeten zich vooraf aanmelden.

Telefoon

088 361 20 00

De telefooncentrale van de rechtbank Gelderland is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8 uur in de ochtend tot 5 uur in de middag.

Let op: Op dit moment is onze telefonische wachttijd langer dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak.

Bezoekadres Arnhem

Walburgstraat 2-4
6811 CD Arnhem
Plan uw route (google.nl)

Bezoekadres Zutphen

Martinetsingel 2
7201 DT Zutphen
Plan uw route(google.nl)

Bezoekadres Apeldoorn

Stationsstraat 104
7311 MJ Apeldoorn
Plan uw route (google.nl)
Let op: geen informatiebalie

Bezoekadres Nijmegen

Oranjesingel 56
6511 NW Nijmegen
Plan uw route (google.nl)

Mailen met de Rechtspraak

Om uw vertrouwelijke gegevens te beschermen, verzendt de Rechtspraak mail via een beveiligd platform (ZIVVER).

Arrondissement

Werk- en rechtsgebied rechtbank Gelderland 

Bekijk rechtbank Gelderland van binnen.

Nieuws rechtbank Gelderland  Nieuws rechtbank Gelderland

 

 

10 maanden cel voor zware mishandeling van agent op A12 bij Zevenaar10 maanden cel voor zware mishandeling van agent op A12 bij Zevenaarhttps://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Gelderland/Nieuws/Paginas/10-maanden-cel-voor-zware-mishandeling-van-agent-op-A12-bij-Zevenaar.aspxArnhem20-7-2021 22:00:00De rechtbank veroordeelt een 49-jarige man uit Duitsland tot 10 maanden gevangenisstraf voor het plegen van een zware mishandeling tegen een agent en voor het plegen van verzet met geweld waarbij een andere agent letsel heeft opgelopen. <p><strong>De rechtbank veroordeelt een 49-jarige man uit Duitsland tot 10 maanden gevangenisstraf voor het plegen van een zware mishandeling tegen een agent en voor het plegen van verzet met geweld waarbij een andere agent letsel heeft opgelopen. De rechtbank spreekt de man vrij van poging tot doodslag.</strong><br></p>
Man uit Hengelo (O) bestraft voor aanranding in treinMan uit Hengelo (O) bestraft voor aanranding in treinhttps://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Gelderland/Nieuws/Paginas/Man-uit-Hengelo-bestraft-voor-aanranding-in-trein.aspxZutphen19-7-2021 22:00:00De rechtbank veroordeelt een 30-jarige man uit Hengelo (O) voor het aanranden van 2 meisjes in de trein. De rechtbank legt een voorwaardelijke gevangenisstraf van 1 maand op. Daarbij moet de man een taakstraf van 80 uur uitvoeren. <p><strong>De rechtbank veroordeelt een 30-jarige man uit Hengelo (O) voor het aanranden van 2 meisjes in de trein. De rechtbank legt een voorwaardelijke gevangenisstraf van 1 maand op. Daarbij moet de man een taakstraf van 80 uur uitvoeren. </strong><br></p>
Man veroordeeld voor vervalsen documentenMan veroordeeld voor vervalsen documentenhttps://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Gelderland/Nieuws/Paginas/Man-veroordeeld-voor-vervalsen-documenten.aspxZutphen18-7-2021 22:00:00De rechtbank veroordeelt een 53-jarige man uit Renkum tot een taakstraf van 90 uur. Hij gebruikte valse documenten om subsidiegeld van de provincie Gelderland te krijgen. <p>De rechtbank veroordeelt een 53-jarige man uit Renkum tot een taakstraf van 90 uur. Hij gebruikte valse documenten om subsidiegeld van de provincie Gelderland te krijgen. </p>

Vraag en antwoord

 

Kan ik bij de rechtbank terecht met vragen?

Op deze site vindt u al veel informatie over de rechtbank. Vindt u uw antwoord niet, of wilt u persoonlijk advies? Inhoudelijk kan de rechtbank niet op uw persoonlijke (juridische) vraag ingaan. U kunt wel op werkdagen terecht bij de informatiebalie.

Hoe kan ik een document voor het buitenland laten legaliseren?

Een apostille of legalisatie kunt u krijgen bij de informatiebalie van de rechtbank Gelderland.

Kan ik bij de rechtbank juridisch advies krijgen?

De rechtbank is onafhankelijk en mag daarom geen juridisch advies geven. Dit zou haar onafhankelijkheid schaden. Neem voor vragen op juridisch gebied contact op met een juridisch adviseur.