Laden...

Veelgestelde vragen aan het RSC

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksOrganisatie en contact > Contact > Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heeft u een algemene vraag over de Rechtspraak? Wilt u weten hoe de nieuwe digitale procedures werken? Heeft u een suggestie ter verbetering van het beveiligde webportaal Mijn Rechtspraak?

Bekijk de meest gestelde vragen aan het Rechtspraak Servicecentrum (RSC) van:

 

 

 

Planning onderhoudswerkzaamheden

Onderhoud op vaste tijden

De Rechtspraak voert op vaste tijden onderhoud uit aan de digitale systemen:

  • donderdag tussen 20.00 tot 00.00 uur, en
  • zaterdag tussen 05.30 en 15.00 uur.

Tijdens het onderhoud voegt de Rechtspraak verbeteringen en nieuwe mogelijkheden toe aan de digitale systemen. U kunt geen gebruik maken van die diensten tijdens het onderhoud. Op de pagina 'Overzicht onderhoud en storingen' leest u voor welke diensten onderhoud gepland is en hoe lang het onderhoud duurt.

Onderhoud door andere partijen

Als een andere partij onderhoud uitvoert aan het digitale systeem, kan dat gevolgen hebben voor de digitale diensten van de Rechtspraak. Het gaat dan bijvoorbeeld om onderhoud aan een van de inlogmiddelen. Deze werkzaamheden kunnen plaatsvinden buiten de vaste onderhoudsmomenten van de Rechtspraak. Als het onderhoud bekend is, kondigt de Rechtspraak deze werkzaamheden ook aan.

Abonneer

Wilt u een melding ontvangen wanneer er een storing is of onderhoud wordt uitgevoerd? U kunt zich via RSS abonneren op onderhoud- en storingsmeldingen.

Help de Rechtspraak de digitale dienstverlening te verbeteren

Als gebruiker heeft u waardevolle kennis voor de verbetering van onze digitale systemen. Uw vragen, opmerkingen en tips kunt u doorgeven aan het Rechtspraak Servicecentrum.

Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Sociale media

Stel uw vraag via:
Instagram

Pas op met het delen van privé-gegevens op sociale media.

Telefoon

Bereikbaar maandag t/m donderdag van 8.00 uur tot 20.00 uur en op vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur.

Veelgestelde vragen aan het Rechtspraak Servicecentrum