Rechtspraak Servicecentrum

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksOrganisatie en contact > Contact > Veelgestelde vragen
rechters in overleg

Veelgestelde vragen aan het RSC

Op Rechtspraak.nl kunt u zelf het antwoord vinden op veel vragen over de rechtspraak. Zo is er specifieke informatie voor: particulieren en organisaties, bewindvoerders, advocaten en juristen, en journalisten. Enkele veelgestelde vragen aan het Rechtspraak Servicecentrum (RSC) vindt u hieronder.

 

 Veelgestelde vragen - particulieren en organisaties

>Alles uitklappen

 Veelgestelde vragen - advocaten en juristen

>Alles uitklappen

 

Staat uw vraag er niet bij?

Wanneer de informatie geen antwoord geeft op uw specifieke vraag, kunt u contact opnemen met het RSC. Via sociale media of in een telefonisch gesprek beantwoordt het RSC uw algemene vragen over de rechtspraak.

Via het RSC kunt u ook begeleiding krijgen bij het doorlopen van de nieuwe digitale procedures in Mijn Rechtspraak. De medewerkers van het RSC hebben geen toegang tot een (digitaal) dossier.

Onderhoud en storingen

De Rechtspraak voert op dinsdagavond, donderdagavond en/of in het weekend onderhoud uit aan de digitale systemen. Tijdens onderhoudswerkzaamheden kan het voorkomen dat u van sommige diensten geen gebruik kunt maken.

In het overzicht met actuele onderhoudswerkzaamheden en storingen kunt u van tevoren zien welke diensten dat zijn. U kunt zich op deze pagina ook abonneren op de meldingen.

 

 

Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Sociale media

Stel uw vraag via
Stel uw vraag via

Pas op met het delen van privé-gegevens op sociale media.

Telefoon

Bereikbaar maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur.

Veelgestelde vragen aan het Rechtspraak Servicecentrum